Cald Încălzit Vesta USB Cald Drumeții Termală Încălzită Haine de Iarnă în aer liber Funcționare Windproof Încălzire Electrică Sacou Tricou

22.05lei

-29%

31.48lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: jacheta de schi pentru femei, jacheta sport femeie, strat impermeabil pentru femei, TECTOP, excursie pe jos jacheta, excursie pe jos jacheta femei, sacou în aer liber, costum de schi de iarnă, costum de schi, jacheta schi femei.

Puncte:

1、de Înaltă calitate, Material: tesatura selectat și interior de pluș pentru păstrarea cald și rece rezistent.Încălzit jacheta este moale și piele-friendly, care este fabricat din material natural.

2、mai Bine de Încălzire: Cu suprafață mare de încălzire a zonei și de încălzire din fibra de carbon, cea mai mare temperatura poate ajunge la 65 °C. încălzit pulover este în siguranță și radiații-free, care are mai bine de încălzire performanță decât tradiționale de încălzire sârmă. 3 secunde de căldură, 60 de secunde de încălzire și 2 minute de încălzire pe tot corpul.

3、3 niveluri de Reglare a Temperaturii: în Conformitate cu propriile sale de reglare a temperaturii, apăsați lung pentru a controla comutatorul și apăsați scurt pentru a regla temperatura.Înalt nivel de temperatură: 65°C, temperatura medie la nivel de 50°C, temperatura scazuta de nivel: 40°C.

4、Mobil Inteligent de Alimentare: Cu mobil inteligent de alimentare, electrice jacheta este fără restricții.Vă puteți bucura-te oricând și ușor pentru a merge din poartă-l (electric jacheta nu conține power bank).

5、Nici o Teama de Spalare: încălzit pulover este la fel ca unul nou.Scoate comoara de încărcare, puterea de a interfeței de izolare impermeabil tratament.Temperatură scăzută pentru spălare de mână sau de mașină de spălat rufe la uscat natural.Atunci când se spală cu mașina, puloverul trebuie să fie pus în sacul de rufe murdare.Dacă puternic de lichidare a mașinii de spălat este mai mare decât firul de tensiune, puloverul poate fi rupt.

Lista De Ambalare:

Electrice Cu Manta De Încălzire*1

Notă:

Acest pulover încălzit nu conține comoara de încărcare.

În Jos De Conținut 100%
Picătură de transport maritim Suport
culoare negru
Stil Manșetă Convenționale
Tip De Închidere NICI unul
Gen FEMEI
Material Poliester
Umplere Alb rață jos
Tesatura compozit fire
Caracteristică Iute Uscat
Greutate 500G
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Numele Încălzire Electrică Pulover
Dimensiune M L XL XXL
Grosime moderat

Produse similare