MECANIC RMA-UV10 + RMA-UV35 de Lipit Staniu Crema BGA Flux de Lipire Pastă De PC-ul de Electronice Reparatii Telefoane Sudare Lipire

29.56lei

-14%

34.76lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bga flux mecanic, 10cc piston, kester, mecanismele, bga crema, flux pen, uv10r baofeng, mecanic de lipit lipire sudare inserați codul, baofeng uv10 clip, mecanic rma.

MECANIC RMA-UV10 + RMA-UV35 de Lipit Staniu Crema BGA Flux de Lipire Pastă De PC-ul de Electronice Reparatii Telefoane Sudare Lipire Dragi cumparatori: Pentru că sperăm la mai multe produse perfect, ambalare de produse în mod constant actualizate.Deci, veți primi produsele vor prevala.Ai primit numai ca va fi mai bine!Vă mulțumim pentru înțelegere!Data de producție este cel mai nou vă rugăm să nu vă faceți griji! Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate rețete Unice, performanță perfectă, ușor de sudură, lipire luminos și plin, fără sudură, false sudare și așa pe Bună lipire și sudare FIUX TIP:RMA-UV10 RMA-UV35 Utilizare reparatie telefon Mobil, calculator și digitale industriile de servicii, de înaltă precizie circuite de lipire SMT, BGA procesului de sudare, etc. Pachetul Inclus 1BUC Mecanic RMA-UV10

1BUC Mecanic RMA-UV35

Prieten drag:

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita la magazinul nostru!Vom face tot posibilul pentru a vă servi!

Orice întrebări vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva, nu se deschide dispute, Litigii este doar o pierdere de timp。Multumesc!

Despre Totalitate

1:nu vă faceți griji despre livrare de viteză, magazinul nostru produse au inventar!După ce plasați o comandă, ne va asigura livrarea la timp!

2:puteți alege propriul mod de logistică!

Dacă nu aveți cerințe speciale, putem alege cel mai rapid modul în care gândim logistica de livrare!

3:Înainte de expediere, vom verifica adresa ta, dacă adresa dvs. aparține zonă de la distanță, Vom lua legătura cu tine!

4:produsele Noastre nu sunt incluse în prețul de taxe vamale și de la distanță, costurile de livrare

Despre vamale:

1:După ce ne-nava,mărfurile sunt, în general, de aproximativ 7 zile pentru a ajunge la vamă!Se ocupe cu probleme vamale în timp util!

2:Dacă aveți nevoie de factură, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj și să-ți lași adresa de e-mail nu va fi trimis la căsuța poștală în termen de 8 ore!

3 :produsele Noastre nu includ taxele vamale.Dacă țara dvs. vamale colecta taxe vamale, vă rugăm să acorde o în timp.Nu vom fi răspunzători dacă bunurile sunt returnate sau distruse, pentru că nu există nici un prompt de plată a taxelor vamale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Dimensiunea Particulelor 25-48µm
Nume De Brand MECANIC
Numărul De Model UV10 UV35

Produse similare