Maneca lunga coral fleece salopetă pentru băieți și fete cu haine de iarna hanorac butonul o singură bucată de îmbrăcăminte de crăciun, costume de partid 2019

50.63lei

-7%

55.02lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: copilul costum de iarnă, pinion costum copil, rezolva-o singură bucată, fleece copil sleepwear salopeta, costum nami-o singură bucată, lână costum baietel, copilul fleece jogging, tricotaje pentru copii, Iarna, copilul de pluș salopeta.

Material: Fleece Coral

Culoare: Dimensiune 0/3 cu tag-ul în haine=Dimensiunea Nou-născut de Casteluldinpovesti.ro Copil NE Dimensiune Dimensiune 3/6 cu tag-ul în haine=Dimensiunea de 3 M de la Casteluldinpovesti.ro Copil NE Dimensiune Dimensiune 6/9 cu tag-ul în haine= Dimensiunea de 6 M de Casteluldinpovesti.ro Copil NE Dimensiune Mărimea 9/12 cu tag-ul în haine=Dimensiunea de 9 M de Casteluldinpovesti.ro Copil NE-a Dimensiune

Dimensiuni: se Potriveste mai mici decât de obicei.Vă rugăm să alegeți o dimensiune mai mare.

Atenție: 1. Vindem mărfurile sunt luate în natură, dar în mod inevitabil apar din cauza luminii sau a afișa alte motive un pic de culoare, imagine de culoare să prevaleze într-un fel,vă rugăm să rețineți că .

2. Acest haine este realizat de eco-friendly vopsea de poliester și,deci, unele haine are un pic de miros,dar mirosul va dispărea după câteva ori de spălat.

Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Numărul De Model 6012
Lungime maneca(cm) Plin
Material Poliester
Tip De Element Salopetă
Guler Cu glugă
Compoziția Materialului 100% Poliester
Tip De Închidere Singur Pieptul
Numele Departamentului copilul
Model Tip Mozaic
Gen Unisex
Nume De Brand MIC Q

Produse similare