2019 Noi Pliere Scurgere Bucatarie Rack Raft Pentru Vase Tacâmuri Cutie De Depozitare Pliabil Scurgătorul De Vase Tacâmuri Sta Ceașcă Titularul

48.97lei

-39%

80.28lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: picurare raft, oxo rabatabil raft pentru vase, scurgere protector, suport pentru tacâmuri, Scurgere Raft, titularul instrument de bucatarie, amortizor placa, deversare, blat chiuveta, ikea rabatabil raft pentru vase.

Informații despre produs:

Produs: nume: Pliere Scurgere Vas Rack

Material: PP+TPR

Dimensiune: aproximativ 36.5*31.5*13CM/14.37*12.40*5.12 în

Caracteristici:

1. Cu un design inovativ de pliere tacamuri rack poate elibera tejgheaua din bucătărie.

2. Este o alegere excelentă pentru apartamente mici bucătării, și poate fi pliat până la două treimi din înălțimea inițială, astfel încât să puteți stoca cu ușurință în cadrul cabinetului sau chiuveta după utilizare.

3. Capacitate mare: poate găzdui 8 feluri de mâncare, cu un diametru de până la 10 centimetri.

4. Este perfect pentru depozitarea si scurgerea de tacâmuri și pahare.Potrivit pentru utilizarea în interior și exterior, cum ar fi camping, gratar si camping-ul de curățare.

5. Acesta dispune de compartiment separat zone pentru a păstra obiecte mici în poziție verticală timp de uscare mai rapidă.

Lista de ambalare:

1*Pliere Scurgere Vas Rack

Dacă primiți elementul nesatisfăcător, pls nu lăsați feedback-ul negativ în primul rând și în contact cu noi!Comunicarea este întotdeauna cel mai bun mod de a rezolva orice problema.Promitem că vom rezolva orice problema pentru tine!

Caracteristici Ușor pentru a stoca
Utilizarea Șaibă, placă, betisoarele, lingura
Material ABS
culoare Verde + Gri
Nume De Brand Soraken
Suport Drop-shipping
Tip Pliabil Raft Pentru Vase

Produse similare