LED Lampa de Masa Pliabil USB Alimentat Touch 3 modul de Reglaj Lampă de Birou LED-uri de Protecție a Ochilor Lumină de Lectură Elev de Lucru a Bateriei Lampa

38.30lei

-46%

72.26lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: lampa de tabl, lampa de birou touch, lampa de birou unghii, usb reîncărcabilă led clip lampă de masă, led leagăn, lampa de birou, designer de masă lampă, abajur mesa, basus lampa de birou, de sus de masă lampă de încărcare fără fir.

LED Lampa de Masa Pliabil USB Alimentat Touch 3 modul de Reglaj Lampă de Birou LED-uri de Protecție a Ochilor Lumină de Lectură Elev de Lucru a Bateriei Lampa

Descriere:

Estompat LED lampă de birou are 3 nivele de luminozitate fiecare pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.Atingeți ușor butonul On/Off pentru a regla luminozitatea, design Portabil & space saver: Acest pliabil LED-uri lampa de birou cu 180° brat flexibil și 90° baza axei a face convenabil pentru a lua în jurul valorii de ,ușor de a plasa în rafturi, saci, valize.Compact și stabil de bază nu va dura prea mult spațiu pentru a utiliza, raționalizate stil se potriveste cu orice tip de decor, inclusiv la birou sau dormitor.Led lampa de birou livrarea uniforma, moale și non-lumina pâlpâitoare, care poate scuti în mod eficient oboseala ochilor și de a proteja ochii în timp ce de lucru, de studiu, de crafting, perfect pentru copii, elevi și personalul de birou 30000 ore+ durată de viață lungă: Conceput pentru a rezista pentru mai mult de 50000 de ore, nici un bec schimbarea probleme în următorii 25 de ani. 20% consumul de energie ca bec incandescent face.În plus, acesta a trecut de 100.000 de ori comutatorul de operare de test, care a fost foarte garantează durată de viață mai lungă.

Afișare Produs

null

null

FAQ:

1. Notă: nu include bec, Nevoie de A Cumpăra De unul Singur.Confirma diametrul (dimensiunea) și de culoare a Lămpii ai nevoie inainte de a cumpara. 2. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a rezolva problema pentru tine. 3. Noi oferim înlocuirea pieselor deteriorate în tranzit. (Gratuit) 4.Te rog nu deschide un litigiu, care va afecta magazinul meu.Contactați-mă și vă va ajuta să rezolve problema. 5.Oferim en-Gros și Picătură de Transport maritim.Am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Nici o factură,categorie,marca,promovarea carte din pachet. 6.daca vrei mai ieftin preț și trimite pachetul la GuangZhou Sau Tai Wan adresa.Vă rugăm să contactați-mă.Pot să-ți dau cel puțin o reducere de 10%.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Sursa De Alimentare DC
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Este Dispozitiv Inteligent No
Tensiune 5V
Finisaj crom lucios
Material PP/Plastic
Origine NC(de Origine)
Este Estompat Da
Numărul De Model Manichiura Lampa
Umbra Tip ABS
LED Lampa de Birou manichiura lampa de masa
Certificare ROHS
Putere USB
Lampă cu LED-uri Lămpi De Masă
Corpul Material ABS
Tip De Element Lămpi De Birou
Caracteristici led lampă de masă
Garanție 2 Ani
Tipul De Bază NICI unul
Nume De Brand NoEnName_Null
Servicii Transport gratuit,en-Gros,Picătură de transport maritim,Personaliza
culoare Alb
Baterie 4*AA(nu include)
Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Este De Becuri Incluse Da
Stil Modern

Produse similare