UNTIOR de Înaltă Presiune Robinet de Bucătărie Extender Rotativ Aerator Robinet de Economisire a Apei de la Robinet Duză Adaptor Chiuveta Baie Accesorii

14.97lei

-20%

18.73lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: robinet de bucatarie, robinet, economisi apa, verde de apă de la robinet, ethernet pi, mixer duș, furtunul de mixer, bucătărie robinet montat pe perete, robinet salle de bain, drăguț apa de la robinet extensie.

Caracteristică:

✔Economisire a apei Bucatarie Modul Robinet Economisi energie: Apa de economisire de 30%~70% ✔ 2 Set de Rotire 360 Grade de Economisire a Apei de la Robinet Fluxul de Proiectare - Moale cu Bule de Flux și Spray Puternic(amintiți-vă pentru a adăuga negru inel de cauciuc atunci când instalarea) ✔Și de a folosi o mulțime de apă în locuri publice,Ușor de instalat și ușor de întreținut.la zgarieturi; de calitate Superioară finisaje cromate rezista la coroziune și defăimare. ✔Realizate din materiale de înaltă calitate ABS cu crom placat cu finisaj de prelucrare, anti-coroziune si rugina-rezistent, durabil și în condiții de siguranță pentru a utiliza.Notă 1. Datorită lumină și ecran diferența, produsul este de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2cm diferențe datorită măsurare manual.Vom folosi cele mai bune produse și servicii pentru a vă ajuta.Sperăm că fiecare client va fi fericit în fiecare zi ^_^ Călduros Reamintesc: Suntem suport de cumpărare și en-gros, Nici o factura in pachet, trimite direct la clienții dumneavoastră,vă Rugăm să fiți siguri.

Material ABS
Numele produsului Bucătărie splash-dovada robinet
Model BP103
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Untior
Feature3 Îndoiți de la va
Feature2 3 Moduri
Feature1 Rotatie 360°

Produse similare