Alfabetul Groove Bord Copii Educative Jucarii Din Lemn Bord Montessori Bord Copiii Scris Practică De Învățare Timpurie Scrisori De Jucarii

79.72lei

-30%

113.89lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: teether lemn, pocketbook touch, alfabetul bloc, copilul montessori, alfabet din lemn, cizme din lemn de copac de pantofi, montessori din lemn, scrisoare alfabet puzzle, etichetă lemn bord, kindle proteja.

Alfabetul Groove Bord Copii Educative Jucarii Din Lemn Bord Montessori Bord Copiii Scris Practică De Învățare Timpurie Scrisori De Jucarii

★ Introducerea de produse ·Nume produs: Alfabetul Groove Bord ·Material: Fag ·Dimensiune produs: 12.5*12.5*3.5 cm ·Greutate produs: 400g ·Condiții: de brand nou de înaltă calitate, în condiții de siguranță și non-toxice ·Potrivit pentru copii: >3 ani ★produsul conține: ·1 element ★ Caracteristici ·1. Cultiva copiilor cunoaștere a forma litere, copia scrisori, și de a înțelege scrisoarea de structură. ·2. Cultiva copiilor numărul de cunoaștere, copia grafică, și de a înțelege structura de grafică. ·3. Există scrisori de pe front și grafică pe spate.Există caneluri pe ambele părți, care este mai convenabil pentru copii să învețe.

FAQ Î: Când este produs livrat?A: va Vom trimite produsele la tine în termen de 36 de ore de la plasarea comenzii. (Cu excepția sărbătorilor.) Q: atunci Când produsul va ajunge după ce produsul este livrat?A: China Post Obișnuit Pachet Mic Plus de aproximativ 45-60 zile.Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport de aproximativ 25-45 de zile.DHL / UPS / Aramex aproximativ 8-10 zile!Fedex aproximativ 3-5days!Î: cum pentru a curăța produsul?O: Când vom primi produsul, vom distinge mai întâi materialul din acest produs.Silicon material este plasat în apă caldă pentru a curăța, și o mică felie de lamaie, se adaugă.Pentru produse din lemn, curățați-le cu un prosop cald și lăsați-le să se usuce.O: Când vom primi produsul, vom distinge mai întâi materialul din acest produs.Silicon material este plasat în apă caldă pentru a curăța, și o mică felie de lamaie, se adaugă.Pentru produse din lemn, curățați-le cu un prosop cald și lăsați-le să se usuce.

Origine NC(de Origine)
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Nume De Brand mamihome
jucărie din lemn BLOCURI
Item1 Blocuri De Lemn
Item7 montessori senzoriale jucarii
lemn jucarii jucarii montessori
curcubeu Jucarii Din Lemn
Numărul De Model WG20SWJ0001
Item3 materiale montessori
Item5 Blocuri De Constructii
Tema Muzica
Avertizare nici un foc
Item2 montessori educative jucarii din lemn
Item4 Limba Jucarii
Item6 jucarii pentru copii de învățământ
Certificare China certificate (3C)

Produse similare