Izolare Cutie de Prânz Proaspăt-păstrarea Durabil Tigaie Cu Capacitate Mare de Aluminiu Folie de aluminiu Tava Pentru Picnic Bucătărie Container pentru Alimente

70.38lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: o cană de aluminiu, fri pan, ableton, bucătărie aranjarea cutie, cana de aluminiu, bento eco, polonic non stick, tin geamul, mizerie, pop bucătărie container.

Puncte:

1,de Mare Capacitate: proaspete-păstrarea cutie este de aproximativ 35cm lungime de aproximativ 28 cm în lățime, aproximativ 8 cm în înălțime, și are o capacitate mare.Se poate ține obiecte care pot fi consumate de mai multe persoane, și are ca efect conservarea căldură și prospețime.

2,Fără Decolorare: frumoase, viu colorate din aluminiu nu se va stinge în cuptor sau congelator.O frumoasă fantezie tigaie pentru a se potrivi orice ocazie.

3,Potrivit Ocazii: Cu 27 uncie Capacitate, izolare cutie de prânz este perfect pentru deserturi individuale, stratificat tarte cu ou, sufleuri, creme brulee, tartă cu fructe, și multe altele.

4,Nu Mai Murdar: se Coace și servi chiar de la o tigaie, nu mai murdar transferuri.Da la prieteni și familie pentru a menține.

5,de Bună Calitate :clar capac de plastic este de o calitate foarte buna si este stivuibil.Se fixează bine să păstreze bunuri proaspete și face transportul ușor.

Caietul de sarcini:

Nume: Picnic În Aer Liber Izolare Cutie

Material: ABS si folie de aluminiu

Dimensiune: 35*8*28cm/13.78*3.15*11.02 în

Greutate: aproximativ 750g

Culoare: negru, alb, rosu

Caracteristici: Reutilizabile, sănătos și de protecție a mediului

Lista De Ambalare:

1*Izolare Cutie De Prânz

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Material ABS si folie de aluminiu
Ori Da
Model SW552
De unică folosință No
Numele Picnic În Aer Liber Izolare Cutie
Stil în aer liber
Picătură de transport maritim Suport
culoare Negru, Alb, Rosu
Dimensiune about 35 x 8 x 28 cm/13.78 x 3.15 x 11.02 in
Pot Ține Apă Clocotită sau Nu Aplicabile
Cu Tacamuri sau Nu No
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand MOONBIFFY
Cu Cooler Bag sau Nu No

Produse similare