10 Culoare Leneș Canapele Acoperi Scaune Acoperă cu Căptușeală Interioară Cald pantaloni de Catifea cord Șezlong Scaun Sac de Fasole Puf Puf Canapea Tatami Camera de zi

44.49lei

-40%

74.18lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: beanbag spuma, miadomodo șezlong, haina de pluș, canapea, foulard canapea, portabil sac de fasole acoperi, pouf, sac de fasole tatami, cojines ikat, sac de fasole.

Pachetul Inclus:

1 x Sac de Fasole Capacul (Plombe nu sunt incluse)

1 x Căptușeală Interioară

Caietul de sarcini:

Culoare: Roșu, Maro, Galben, Albastru, Gri, Negru, Verde

Material: Catifea

Marime: S,M,L

S: 70x80cm/27.56"x31.50",

M: 85x110cm

L: 100x120cm/39.37"x47.24"

[De conversie: 1cm=0.3937 inch, 1 inch=2,54 cm]

Caracteristici:

- De înaltă calitate de Catifea moale si respirabil tesatura.Separat de acoperire și umplere pentru o curatare usoara, capacul se spală la mașină sau de mână se spală.

- Actualizat material care este mai gros, mai moale, mai luxoase materiale.Cu acest confortabil bean bag de acoperire, saci sunt sigur de a fi noul loc preferat pentru a chill out.

- Premium, fermoare, și de mână selectate țesături, care sunt dublu capsate pentru rezistență maximă și durabilitate.Capacele sunt moale, supla la atingere.Dar este, de asemenea, rezistent la pete și decolorare.

- Mașină de spălat și uscător de siguranță pentru confortul dumneavoastră.Suplimentar cu fermoar lung pentru îndepărtarea ușoară.Premium Micro~ Fibre capacele sunt un amestec perfect de confort, ușurința de îngrijire și durabilitate.

Notă:

-Din cauza a diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă ai grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție.

-Măsurătorile sunt luate de la un neocupate plat sac de fasole, vă rugăm să permiteți-1-3CM diferă datorită măsurare manual.

-Din cauza diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Wishs ai un cumpărături fericit timp!

Stil Modern
Origine NC(de Origine)
Dimensiune S M L
Numărul De Model Leneș Canapele Acoperi
model Simplu Vopsit
Material Alte
Producție Canapea Acoperi
Model Tip Solid
Aplicabile Canapea Single-Canapea scaun

Produse similare