Canapea Universale De Acoperire Rezistent La Apa Canapea Acoperă Culoare Solidă Elastic Acoperitoare Non-Alunecare Complet Folie Canapea Scaun Acoperă 1/2/3/4 Locuri

89.19lei

-35%

137.22lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: familie modestă castum, suport auto ob garmin, problemă de familie jersey, familia tinutele de petrecere, capota masina insignă de metal, fotografie de familie pandora, femeie capac onoare 6, familia tinuta 3 băieți, suport auto telefon a20.

Simplă schimbare:

Doriți să adăugați unele protecția la noi canapea?- Și renoveze casa sau modifica canapea?

Aceasta este metoda perfecta:

doar folosi acest capac de protecție pe canapea.Schimba cu ușurință aspectul de canapea și păstrați-l curat și ordonat.Atunci când îl instalați, vor exista noi descoperiri.

Detalii produs Pachetul Include:1 buc canapea acoperi

Produsul este doar o canapea de acoperire, inclusiv față de pernă.(Prețul unitar este pentru 1 buc fotoliu,nu include pernele de acoperire sau alte accesorii,dacă doriți o față de pernă,aveți nevoie pentru a plasa comanda separat.)

Dimensiunea Sugerează:

Vă rugăm măsura canapea include cotiere,apoi alegeți dimensiunea.Dacă nu măsurii include cotiere,canapea, acoperirea va fi mai mică decât canapea.Pentru tip L sau Colț sau canapea extensibilă, care, combinat cu 2 parti separat, aveți nevoie pentru a comanda 2 buc capac pentru ea.Dimensiunea de acoperire va depinde de lungimea de AA, BB și CC linii.De exemplu: Dacă AA=200 cm, BB=160 cm, atunci ar trebui să meargă pentru 1 PC canapea de trei locuri se acoperă și 1 PC canapea cu două locuri de acoperire.

Canapea capacul este elastic datorită 95% fibre de poliester și 5% elastan.

Mare tesatura stretch face aceste huse de canapea foarte potrivit pentru cele mai multe dimensiuni, practice și frumos decor cameră.

Decor frumos:

Aceste frumoase huse de canapea poate prelungi durata de viață de pe canapea, economisi bani, și de a face mobilier vechi arata de brand nou.Rapid și ușor de a actualiza culoarea sau materialul de mobilier existente.

Utilizări:

Această bază acoperitoare scuturi și protejează mobilierul de pete, uzura pentru a preveni de la obtinerea distrus.Acesta este mare pentru casele cu animale de companie, sau pentru oricine caută o soluție economică pentru mobilier de protecție.Puteți cumpăra chiar și culori diferite și decora canapea, în funcție de sezon și starea de spirit.

1. Manual de măsurare 1-3 eroare este admisibilă,diferite țări au diferite dimensiuni,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra. 2. Din cauza transportului pe distanțe lungi problemă,produsul va fi un pic ori,poate, nu atât de plat ca imagine ,dar doza nu afectează calitatea și utilizarea produsului. 3. Având în vedere că diferența între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca modelul este același așa cum se arată în fotografii. 4. Care nu-ți poți alege, de la culoare buton,vă rugăm să ne contactați.

Avertismente:

· Evitați utilizarea de înălbitor pentru spălarea acoperă · se Spală cu apparels sau haine au culori similare.

PLATA:

1. Acceptam toate metodele de plată acceptate de Casteluldinpovesti.ro. 2. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros, noi va oferim reducere de pret.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va lăsa nici o informație despre noi, dacă doriți să.

LIVRARE:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Vă rugăm să lăsați-ne un număr de telefon disponibil și codul poștal.Este necesar de China Post Office.În caz contrar, coletul va fi respins! 2. Toate articolele vor fi expediate în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare.

Producție Canapea Acoperi
Material 100% Poliester
model Simplu Vopsit
Model Tip Solid
Stil Modern
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model SJLH02
Aplicabile Canapea Canapea Extensibilă

Produse similare