NTONPOWER Filtru de Rețea Montat pe Perete USB prelungitor cu protecție la Supratensiune cu 5 Porturi USB 2 Extensie Soclu UE Plug pentru Acasă

98.06lei

-29%

140.08lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: copiii perete protector, usb cgarger, mare putere cu protecție la supratensiune, ue să ne conectați adaptorul, orico soclu, ue prize de putere, alb benzi cu led-uri cu ue plug, putere inteligent de striptease, ue prelungitor, pro power extension.

1. Montare pe perete cu Ajutorul Lipicios Farfurie de Plastic: e depășite pentru a face găuri în perete pentru montare pe perete cablu de alimentare.Folosind perete moungting farfurie de plastic cu super adezivă pe ambele părți, puteți montare pe perete prelungitor termen de 30 de secunde.Adezivul nu lasa urme atunci când îl scoateți.Nu mai prelungitor colecta praful de pe teren în casa ta. 2. Economie de spațiu: Șurub slot spatele prelungitor pentru montare pe perete, astfel încât să puteți economisi spațiu pe desktop.Adaptoare nu va ocupa fiecare alte pentru toate cele cinci prize sunt în unghi de 45°. 3. Încărcător USB: banda De putere cu 2 smart USB poate oferi unele facilități pentru dispozitiv de încărcare.NTONPOWER smart port USB poate detecta automat dispozitive de încărcare și de a oferi curent potrivit pentru diferite dispozitive, și electronice pot fi încărcate rapid și în condiții de siguranță. 4. A venit cu Protectii Multiple: factor Extern ar putea duce la supratensiune și supracurent pentru uz casnic circuit uneori.Protecție la suprasarcină în comutatorul va reacționa rapid și-a tăiat puterea într-un flash pentru a proteja aparatele conectate.Mai mult decât atât, locuințe de NTONPOWER putere stirp se face de la 750 ° c ignifug materiale, care poate preveni eficient foc accicent. 5. 18 Luni de Garanție și certificate: produsul Nostru include 18 luni de garanție.Puteți obține cu ușurință de garanție și de asistență de la Serviciul Clienți, dacă este necesar.Produsul are, de asemenea, CE si ROHS certificate, care este de o calitate merită să ai încredere.

Comutator Master Da
Plug Type EU
Protecție La Supratensiune Da
Împământare Standard De Pregătire
Cablu De Extensie Lungime 1,5 M
Origine NC(de Origine)
Tensiune Nominală 110-250V
Dimensiune 260*53*40mm
Certificat FCC/ RoHS/ DoE VI
USB Putere Totala 12W (5V 2.4 A)
Wifi No
Numărul De Model GPC-5A2U-AE-BK
Feature3 perete usb plug titular
Sub-Comutator de control No
Interfață 5 priză de curent ALTERNATIV , 2 porturi USB de Încărcare
Tip Plug cu Soclu
Cerere Comerciale
Putere nominală 2500W (250V 10A)
Certificare ROHS
Curent Nominal 10A
Sincron Rectificare Tehnologie Da
Suport De Încărcare Rapidă No
Feature2 Picior Din Cauciuc
Protecție La Suprasarcină Da
Singur USB de Iesire Max 5V 2.4 A
Încărcare Avantaj 5V2.4A Inteligent de Încărcare IC Per Port
Nume De Brand NTONPOWER
Element Nume Smart USB prelungitor UE Plug
Feature1 Montat Pe Perete
Material ABS+PC, anti-incendiu și rezistent la temperaturi ridicate
Porturi USB Număr 2
Intrare USB 100-240V 50/60Hz
Protecție Protecție La Supratensiune+ Întrerupător
Numărul De Puncte De Vânzare 5

Produse similare