2.4 GHz WiFi Deschizator de Usi de Garaj Smart Switch Deschidere Smart Home Controler de la Distanță pentru Alexa pentru Google Acasa pentru Echo Tuya de Control

74.09lei

-25%

98.79lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: smart switch wifi, comutator wifi, chery de deschidere a ușii, meross inteligent deschizător de uși de garaj, diy de deschidere a ușii, fereastra de deschidere a ușii, zafira de deschidere a ușii, inteligent deschizător de uși de garaj, myq inteligent deschizător de uși de garaj, genie smart deschizător de uși de garaj.

2.4 GHz WiFi Deschizator de Usi de Garaj Smart Switch Deschidere Smart Home Controler de la Distanță pentru Alexa pentru Google Acasa pentru Echo Tuya de Control

Descriere:

Ușor de a deschide și închide ușa de garaj de conversie existente rețea Wi-Fi și deschizător de uși de garaj într-un singur dispozitiv inteligent care poate fi controlat și monitorizat de oriunde.

Activa deschizător de uși de garaj prin atacarea pe o aplicație mobilă, sau prin emiterea unei comenzi vocale pentru Alexa de pe Google sau Asistent de dispozitiv, folosind "eWelink" APP pentru a automatiza sau de conducere lângă ușa de la garaj.

Acces Multi-utilizator și monitorizare de la distanță.Puteți autoriza mai multe persoane pentru a accesa garaj.

Dacă oaspetele sosește și de a pleca, puteți deschide și închide ușa.Dacă uitați să închideți ușa, puteți fi notificat.

Aparatul necesită un 2.4 GHZ conexiune WIFI și poate fi instalat rapid și ușor, fără a fi nevoie de un profesionist.Acesta este compatibil cu aproape toate garaj ușă openers (verifica site-ul care este compatibil cu deschidere).

La categoria cel mai bun criptare de securitate; fiabile și sigure în timp real prin activitatea de înregistrări; fiecare deschizator de usi de garaj are un singur controler, puteți monitoriza cu ușurință activități.

Caracteristici:

◆ De la distanță On/Off: a Converti o rețea WiFi existente și deschizător de uși de garaj integrate intr-un dispozitiv inteligent, apoi pur și simplu faceți clic pe smartphone-ul pentru a deschide și închide ușa de garaj.

◆ Memento: ai plecat de acasă și a uitat să închidă ușa de la garaj?Nu vă faceți griji, Inteligent deschizator de usi de garaj va alerta.

Observație: persoana și momentul în care ușa de garaj este deschis sau închis, în timp real.Puteți seta, de asemenea, un anunț vocal.

◆ Program: puteți seta un program pentru a deschide și închide ușa de garaj.Gestiona cu ușurință usi de garaj.

◆ De Control vocal: Perfect compatibil cu Amazon pentru Alexa / pentru Echo.Deschiderea si inchiderea usii de garaj poate fi controlat într-un număr de moduri - de către pur și simplu clic pe smartphone EweLink garaj mobile app sau prin trimiterea unei comenzi vocale pentru Alexa.

◆ De Partajare dispozitiv: puteți să-l împărtășească cu familia ta sau vizitatori.Cu, desigur, puteți obține acces la orice moment.

◆ Istorie: puteți verifica usa de garaj de deschidere sau de închidere istorie de pe app pentru a asigura siguranța

de garaj.

Caietul de sarcini:

APLICAȚIE: Utilizare "eWelink" APP

Utilizare: pentru Amazon pentru alexa, pentru Google Asistent

Tip de interfață: USB Interfata

Intrare: DC 5V 1A

Acțiune: aproximativ 3-15 mm/0.12-0,59 in

Standard Wireless: IEEE802.11b / g / n

Tip Wireless: 2,4 GHz, nu are suport 5G

Mobil: "eWelink" pentru android și IOS

Lungime cablu: aproximativ 5m/16.4 ft

Material: ABS + PC

Usor de instalat:

1. Puterea este furnizată cu ajutorul orchestratie dispozitiv.

2. Conectați roșu și negru firele de deschizator de usi de garaj: Conectați fiecare terminal la același terminal care este încheiată cu perete butonul de sârmă.

3. Conectați senzorul și instalați-l pe ușa de la garaj cu șuruburi/autocolante/paranteze.

4. Controlul dispozitivelor de pe telefonul smartphone.

Pachetul Inclus:

1 x WiFi Smart Switch Deschizător de Uși de Garaj

1 x Seturi de Accesorii de Montare

Numărul De Model 2.4 GHz WiFi Smart Switch Deschizător De Uși De Garaj

Produse similare