Vânătoare Momeală Coarda Rață Apel Lanyard Snur 550LB Paracord Împletite Fluier Coarda en-Gros de Dropshipping

33.61lei

-18%

40.99lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: momeală hunt, hunt, bratara paracord, plastic turcia momeală, restaurant de apel, cumpara vânătoare momeală, electronice prădător apel, momeală pentru gâscă, momeală, dantela momeli pentru vânătoare.

Vânătoare Momeală Coarda Rață Apel Lanyard Snur 550LB Paracord Gâscă Apeluri Parte Împletite Fluier cu Șnur 12 Reglabil Bucle Inele

OOTDTY

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

1. HAND MADE de ÎNALTĂ CALITATE---din premium grad militar de 60 de metri real nailon 550lb paracord pentru a rezista la cele mai dure medii.Supraviețuirea paracord este ușor de curățat, durabil, rezistent la mucegai și a mucegaiului, colorate și rezistente la decolorare! (Fluiere nu sunt incluse)

2. DETINE 12 APELA în condiții de SIGURANȚĂ---reglabil bucle care dețin în siguranță 12 apeluri în loc.Doar introduceți picătură în rață apel groove și glisați nod în jos pentru a asigura apeluri duck.Deține toate de dimensiuni apeluri, populare cu Lemn Apeluri Rață, rață Sălbatică Apeluri, Apeluri Goose, Teal Apeluri, și multe altele - nu-bang-ului dvs. apeluri împreună și le protejează de picături în apă și noroi.

3. CONFORTABIL de purtat---de mari dimensiuni se potrivește cu ușurință în jurul valorii de orice gât, chiar și cu haine voluminoase, extrem de confort larg, musculos curea de gât.

4. De CALITATE---fiecare rață apel lanyard-uri este realizat manual, cu grijă și atenție și nu produce nimic, care nu ar fi suficient de bun pentru propriul nostru folos.

Caietul de sarcini:

Culori: 8 culori, pentru a alege în funcție de nevoile dumneavoastră.

Material: paracord 550

Lungime: 65cm/25.59"

Cantitate: 1 buc

Notă:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul Include:

1 × Rață Apel Lanyard Snur (Fluiere nu sunt incluse)

Material Paracord 550
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model P0RA7HH402677-3
Nume De Brand IOPLKJ
Tip Păsări
Lungime 65cm/25.59"

Produse similare