SMMQ Negare Erectie de sex Masculin Castitate Cușcă de Metal Cușcă 37mm Dia Sex Inel 40/45/50mm BDSM Joc Cast Jucării Pentru Om (Gol Steaua

76.78lei

-69%

255.93lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: timp de castitate cușcă de metal, cockring oțel, bdsm, jucărie sexuală, bdsm jucărie, băieții de castitate cușcă, găină cock cage, peni inel, 5 sex inel, castitatea cușcă ht.

Informații Despre Produs

>1. Tip De Element: 304 Din Oțel Inoxidabil Scula Dispozitiv >2. Dimensiuni: 37*60mm >3. Culoare: Argintiu >4. Material: Din Oțel Inoxidabil 304 >5. Caracteristică: Adult Penis Inel,Jucarii Sexuale Pentru Bărbați >6. Ambalare: Cușcă corp+Tur-inel/Arc-inel+blocare din Alamă și două chei.

Dimensiune Produs

Pot exista unele erori în dimensiune produs din cauza diferitelor metode de măsurare, instrumente de măsurare, fabrica loturi de producție, etc. În general, eroarea este de ± 5 mm este normal, nu face parte din problemele legate de calitatea sau dimensiunea descriere nu se potrivește, vă mulțumesc.

Produsul conține

~1.Corpul cușcă ~2.Rotund-inel sau Arc-inel(40/45/50MM)Alege una ~3.De blocare din alamă și două chei.

Poza

Cum de a alege sexul inel

Despre Livrare

Toate comenzile vor fi expediate în termen de 3 zile, timpul de livrare variază în funcție de țară și este afectată de vreme, de sărbătorile legale și de alți factori.Dacă nu ați primit comanda în perioada de protecție, vă rugăm să ne contactați.

Ce să fac dacă există o problemă cu produsul

Urmați link produs de sfaturi de utilizare a produsului.Dacă încă nu pot fi utilizate, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp.Vă rugăm să nu contestă la va.Noi credem că comunicarea este mai bună decât de a deschide argument.

Alte Produse Pentru Sex

Nu vă faceți Griji vist magazinul nostru sunt mai mult sex produs în așteptare pentru tine.Faceți clic pentru a reveni la magazin pagina de start.

Caracteristică Dominatie feminina dominare sexuala Cușcă de Oțel
Tip De Element Penis Inele
Origine NC(de Origine)
Produse Pentru Sex de sex masculin de castitate cușcă
Nume De Brand SMMQ
Material Din Oțel Inoxidabil
Cusca Diametrul Corpului 37mm
Numărul De Model cmm 64
Sugestiv Sexual No
culoare culoare argintie cu finisaj lucios neted
Inel SIize 40/45/50 mm
Obscene Imagine No

Produse similare