Ceas Inteligent Android pentru Femei Impermeabil Sport și Fitness Tracker Complet Tactil PPG Heart Rate Monitor de Presiune sanguina Roz

149.25lei

-30%

213.23lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: rohs ceas inteligent, smartwatch, damskie zegarki, ceas inteligent femei, inteligent ceas, roz ceas femeie, samart ceas, ceas inteligent, mindray, kw88 pro ceas inteligent.

Caracteristici:

【De Urmărire de sănătate】Urmări rata de inima ta, tensiunii arteriale, etapa de somn, să știi condiții fizice mai bine.Ușor pentru a verifica dvs. de pași, calorii sau distanță cu o medie de 1.22 inch touch screen.Datele pe care doriți să știți este în încheietura mâinii.

【Fitness Ceasuri pentru Barbati Femei Copii】Oferind o primă bandă metalică cu incuietoare magnetică pentru inifite de ajustare, nu este nevoie pentru a lupta cu enervant catarame, în scopul de a asigura banda de ceas mai!Doar ajusta incuietoare magnetică, ceasul poate potrivi mai bine pe încheieturi.

【10 Moduri de Exercitiu】suporta 10 moduri de exercitiu pentru a înregistra programe de antrenament ca funcționare interior, în aer liber de mers pe jos, drumeții și așa mai departe.Mai mult sport, mai multe diferite record de drum.

【Apel și notificări App】Primi un apel, mesaj examinare și notificări App după ceas inteligent este conectat cu telefonul.Acesta poate fi, de asemenea, alarmă, cronometru și temporizator.

【Compatibilitate】Compatibil cu iOS (8.0 de mai sus) și Android (5.1 de mai sus) smartphone-uri.Vine cu o încărcare magnetic cablu USB.Taxa pentru două ore, utilizare pentru o săptămână.

Menține Sănătoși Toată Ziua

Ceasul are tot ce ai nevoie pentru o imagine cuprinzătoare de sănătate - de la monitor de ritm cardiac, noapte de somn de urmărire, chiar și de măsurare a tensiunii arteriale.

Proiectat pentru viață și Stil de Viață

1.22 inch rotund touch screen, 2 materiale diferite curele și ultra-subțire design cadru să îndeplinească cerințele de diferite scenariu de utilizare, inclusiv întâlnire de afaceri sau sport.

Mișcarea Sub Controlul Tău

Afișa programe de antrenament pentru sporturile de date,cu GPS-ul conectat la telefon, vedere ritmul, distanța, precum și exercitarea harta rutelor.Sprijin de până la 10 sport moduri de urmărire pentru a vă ajuta să rămână activi și să mențină un stil de viață sănătos.

Baterie Cu Durata De Viata

200mAh baterie suporta pana la 7 zile de utilizare normală și 15 zile în mod standby la o singură încărcare.Poti sa te duci cu ea pentru o lungă perioadă de timp de formare sau de antrenament cu nu vă faceți griji.

Camera Remonte Control

Se agită ceas, puteți lua o selfie de la distanță, fără ajutorul trecătorilor.

Apel/Mesaj de Alerte și de Afișare

Vibreze pentru a vă reaminti de apel, text și toate celelalte notificări și afișa mesaje direct de pe ceas, fără a lua telefonul.

IP67 rezistent la apa

Eficient înregistra exercițiu de stare atunci când spălat mâinile tale, sau chiar de funcționare în ploaie.

Fotografii Reale

Caietul de sarcini

Rezistenta la apa:IP67 Standard APP:d-voastră soț, Suport iOS 8.0 sau mai sus, Android 5.1 sau mai sus Modul De Încărcare: Magnetic Charging Dock Timp de lucru:5-7 zile Timp în mod Standby:15 zile Baterie: Li-polimer 200mAh Display: 1.22 inch full ecran rotund, 240*240 de rezoluție Operator: NRF 52832, 64KB RAM + 512 KB FLASH Bluetooth: Bluetooth 5.0 Material carcasa: cadru din Oțel Inoxidabil, Aliaj de Zinc mijlocul cadrului, ABC+PC înapoi caz Functii: ecran tactil Complet, monitor de ritm Cardiac, monitor de presiune sanguina, 10 moduri de sport, de inlocuit fata de ceas, ori, pedometoer, distanta, calorii, automate de monitorizare a somnului, sedentar reamintesc, notificări, apeluri reaminti/ respingere, mesaje reamintesc, alarma coloc, camera de control de la distanță, găsi telefon

Ce e in Cutie

1x ceas Inteligent 1x manual de Utilizare 1 x USB cablu de Încărcare

ROM 128MB
PROCESOR Model NRF52832
Funcția Numărătoarea inversă
Grad Impermeabil Viața rezistent la apa
Mecanism No
Cartela SIM Disponibil No
Nume De Brand Bebinca
Capacitatea bateriei 180-220mAh
Stil Moda
Dimensiunea De Afișare 1.22 inch
Caracteristica 5 10 moduri de sport
Caracteristică 4 set ecran la timp
Limba engleză
Compatibilitate Toate Compatibile
RAM 128MB
Banda Detasabila Da
Caracteristică Reglați Luminozitatea
Carcasa Din Material ALIAJ
GPS No
Tip Pe Încheietura Mâinii
Forma Ecranului RUNDA
Baterie Detasabila No
Descarcă APP Disponibile Da
Caracteristică 2 sedentar amintesc
Certificare ROHS
Rezoluție 240*240
Modul De Rețea NICI unul
Sistemul NICI unul
Origine NC(de Origine)
Mai Multe Cadrane Da
Material De Trupa Bine Oțel
Caracteristică 1 cronometru
Fata Ceas 3 teme
Caracteristică 3 Tensiunii Arteriale
Camera Din Spate NICI unul
Cerere Grupă De Vârstă Adult

Produse similare