Ruthshen Romantic Alb / Fildeș Voaluri de Nunta Tul Aplicatii Vintage Accesorii de Nunta Personalizate Voal de Mireasa Cu Pieptene

80.23lei

-43%

140.76lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: voal de lux, 310 motor, voal de mireasa cu pieptene, wed voal, catedrala de cristal voal, cristal voal, voal, voal scurt, dantela, voal, Catedrala Voal.

Fotografie De Produs

ruthshen Romantic Alb / Fildeș Voaluri de Nunta Tul Aplicatii Vintage Accesorii de Nunta Personalizate Voal de Mireasa Cu Pieptene

Transport

Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

"Transport gratuit" articol va fi publicat de "China Post" registered air mail, elementele pot fi controlate și urmărite on-line.

De transport, în mod normal, durează de la 7 la 21 de zile lucrătoare.Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 2 săptămâni , în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea).Dacă se întâmplă, trebuie doar să contactați serviciul nostru pentru clienți, ne va ajuta să verificați și să rezolve orice problemă.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Despre noi

Vom gestiona afacerea noastră cu aeriene mai mici decât un magazin de vânzare cu amănuntul sau o companie.Nu trebuie să angajeze mai multe departamente diferite, și nu trebuie să plătească mult taxele pentru publicitate, închiriere un magazin, cere alte echipe pentru modificarea etc. Clientii nostri pot comanda rochii de la fabrica direct.Deoarece nu avem de a găzdui pentru aceste costuri, putem trece economii pe clienții noștri.

Politica De Returnare

1. Schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului.Și element trebuie să fie încă în brand nou și unworn condiție, nici petele de parfum.

2. Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata.

3. Include numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon, cum ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.

4. Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport la și de la ).

5. Pentru schimbul de articole, re-costul de livrare va fi încasat.Pentru a se întoarce, 30 % repopulare taxa va fi încasată de pe tot revine.

FEEDBACK-ul

Feedback-ul este important pentru tine și de noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să Posta un feedback bun pentru noi, Ne va face asta pentru tine, dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ imediat, vă rugăm să ne contactați în primul rând, Vom oferi o rezolva bine, Daca nu, Posta feedback-ul Negativ Nu este târziu.Multumesc foarte mult.

Voaluri Marginea Stil Dantelă Margine
Technics Appliqued
Gen FEMEI
Voaluri Straturi Un Singur Strat
Tip Catedrala Voal
Nume De Brand ruthshen
Tip De Element Voaluri De Mireasă
Material Microfibra
Numele Departamentului Adult
Numărul De Model 0071

Produse similare