LED-uri Profesionale Medicale Oftalmoscopio 5 Diferite Orificii pentru Ochi Diagnostic Kit Portabil Direct Oftalmoscop pentru Ingrijirea Ochilor

201.37lei

-32%

296.15lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: funduscope, vag 12 .12, djl osmo mobil 3, telescop monocular, gimbal smartphone, amazfit scară, golf monoculare, aputure, video cu led-uri, binoculară monoculară.

LED-uri Profesionale Medicale Oftalmoscopio 5 Diferite Orificii pentru Ochi Diagnostic Kit Portabil Direct Oftalmoscop pentru Ingrijirea Ochilor:

Introducere:

Acest profesionist oftalmoscop, care este mic și delicat, are foarte largă sunat de disgnose ochi boli pentru om sau animale.Acest produs adauga un complet super util, care este de a ajusta în funcție de dioptrie variază de la-20D la +20D.Cu funcție de diferite deschideri, se poate diagnostica mai largă gamă de boala de ochi.Foloseste o pereche de baterii AA(nu sunt incluse).

Caietul de sarcini: 1. A CONDUS sursă de lumină caldă, cu aprox. 20000 de ore de lucru. 2. 5 diferite orificii pentru verificare diferite. 3. Gama de lentile: -20D la +20D 4. Greu de stocare de caz sau cutie de hârtie pachetul opțional

Pachetul de conținut:

1x Oftalmoscop (bateriile nu sunt incluse)

Numărul De Model Medicale Oftalmoscop
Material ABS
Tip De Element Personal De Îngrijire A Sănătății Accesorii
Nume De Brand LYNSUM
Dimensiune Ophthalmoscope

Produse similare