2019 strâns respirabil pantaloni sport pantaloni de yoga talie în Talie Cinchers sport femei pantaloni

40.95lei

-40%

68.25lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: jambiere pentru fitness roz, pantof nas, cald sport colanti femei, mult sport colanti femei, z sport colanti femei, talie joasa scurt, sport top, piciorul sport, sport colanti v femei, sport colanti femei economică.

Notă: Există în mod inevitabil o diferență în mărime de fiecare tip de îmbrăcăminte.Există unele abateri de la dimensiuni.Vom încerca pentru a măsura dimensiunea cu exactitate, dar există, de asemenea diferențe în dimensiunea cu caracter personal.Vă rugăm să alegeți dimensiunea de haine în funcție de tipul tău de corp.

Tech material de tăiere

O atletic pantaloni care oferă sprijin pentru sport și să se concentreze pe luminozitate și aerisire

Uscare rapidă

Exercitarea ridică temperatura corpului, regleaza temperatura corpului prin fibra gaura din bumbac amoniac tesatura, accelereaza convecție cu aerul exterior, și păstrează starea de mișcare odihnit de la toate ori.Sudoarea-absorbant și cu uscare rapidă performanță din bumbac-amoniac tesatura este de zeci de ori a altor țesături.Cunoscut;material respirabil"

Tesatura preferat

Alege de înaltă calitate, ecologice materiale.Buna respirabilitate, nici un contact cu pielea.Nici o povară.Să te simți thesmoothness și moliciune de fiecare centimetru.

Casual și distractiv de a juca tot felul de ocazii

Antrenament de Fitness oricând, oriunde

De fapt, dragostea poate fi exprimată în mai multe moduri,drumul tau este unul dintre ele.uneori nu e că nu te mai iubesc

Vă mulțumesc pentru navigarea la sfârșitul

1.Dacă nu puteți găsi stilul sau culoarea pe care doriți, vă rugăm să contactați-ne imediat si va vom rezolva problemele în primul rând.

2.noi oferim produse en-gros, în cazul în care aveți nevoie pentru en-gros, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

3.Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM.Multumesc!!!

4.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

5.În scopul de a găsi noi, oferim următoarele metode:

Adresa: 72-61, Etajul 13, aripa de Vest, Magazin Plaza, 3020 Shennan East Road, Dongmen Stradă, Luohu District

6. În cele din urmă, corpul perfect se potrivesc cu hainele noastre pentru a face mai frumos.Bucurați-vă de bucuria de sport mai mult

Vă mulțumesc din nou

Nume De Brand Vieruodis
Pantaloni Lungime Lungime Completă
Subțire obișnuiți
Stil pantaloni de creion/mic picior pantaloni
Design de potrivire de culoare
Gen FEMEI
Tesatura Tip Alte
Material Bumbac
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
potrivit pentru sezonul de Primavara, toamna, iarna, vara
Tip De Închidere Talie Elastic

Produse similare