10.1 Inch 4G Telefon Tableta Android 9.0 Tablete Octa Core IPS 1280×800 2GB RAM32GB ROM SC9863A GPS

401.47lei

-12%

461.44lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: camera web, tableta teclast p80x, samsung galaxy j6 j600g, Tableta, lama de diamant, 1080p webcam, tableta 3g lte, tableta android cu procesor octa core lte, p80x, android tablet.

3G +4G LTE Sim + WiFi Versiunea 10.1 Inch Android Tablet Pc

10 Inch 16:9 Ecran de 5MP+2MP Camera Dublă Internet -------- WiFi + 2G 3G +4G LTE Telefonul Mobil Cartela Sim Pe -------- 10.1 Inch 1280x800 IPS LCD de Înaltă Definiție ecran RAM+ROM + -- 2GB+32GB Camera ------- 5.0 Camera din Spate MP + 2.0 MP Fata aparat de Fotografiat Baterie -------- 5000mAh,5V/2A de Încărcare a sistemului de OPERARE -------------- Android Global Versiunea 9.0

NOTĂ:vă Rugăm să citiți înainte de a face comanda:

1. Nu am nevoie să plătească pentru taxe vamale?Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale.În mod normal, dacă nu au taxe vamale, ar trebui să-l plătească.Nu vom suporta orice taxe vamale sau taxe la import.Dacă coletul ajunge strict inspectate de către autoritățile vamale, trebuie să plătească impozit pentru vămuire.Nu vom suporta taxe vamale.Costul de returnare sau de pierdut coletul va fi pe cumpărător ca urmare a respinge vămuire.Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să-mi spuneți.Nu acceptăm disputa vamal problema(de A plăti taxe este de datoria fiecărui cetățean). 2. Dacă sunt nemulțumit cu produsul?Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru ,vă rugăm să lăsați-ne 5 STELE!Dacă aveți orice problemă cu un produs,livrare,service, vă rugăm să ne contactați,vom răspuns în timp, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau deschide disputa direct.Noi suntem responsabili vânzător, care se concentrează pe servicii și va oferi cea mai bună soluție pentru a satisface dacă ne contactați ! 3. Pot obține reparații în garanție?Avem 6 luni de garanție în China, dar în unele țări Casteluldinpovesti.ro oferă Un an garanție de înlocuire în țara dumneavoastră. 4. Despre produs imagine Din descriere fotografie care arată produsul,este la web oficială.Fotografia care a fost editat pentru a arăta cele mai bune ale produsului.Este doar pentru referință.Detaliile trebuie să se refere la obiect real foto. 5. Despre Bagaje: efective de stocare disponibil este mai puțin,motivul este că software-ul de configurare a va ocupa o parte din bagaje.Nu putem accepta disputa RAM/ROM diferență. 6. Despre timpul de transport și de modul?Unele dintre produsele noastre au depozite în Rusia și Statele Unite。 și mărfurile trimise din China sunt selectate ca Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport maritim.Acest logistica este Casteluldinpovesti.ro logistică, Timp estimat de livrare este poate 10-35 zile (Diferite țări au nevoie de Timpul de livrare nu este aceeasi).ceea ce este foarte sigur și rapid, și este garantat că, dacă bunurile sunt deteriorate sau pierdute și nu ajung în termen de 60 de zile, rambursare Completă, dacă produsul nu este primit mai mult de 60 de zile .Dacă nu puteți accepta, te rog, nu pentru asta.

Element Stare Noi
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Al Doilea Webcam Pixeli 5MP
Sistemul De Operare Android 9.0
Rețea 4g lte
Google Play Da
Dimensiunea De Afișare 10.1"
Nume De Brand BDF
Tip Panou IPS
Sprijinirea Limba Rusă
Procesor Core Octa Core
Greutate Netă 535g
Model De Procesor BRAȚUL
Caracteristică FM
Tip De Element Telefon Tablete
Certificare FCC
Camera Al Doilea Webcam
Capacitatea De Memorie 2GB
Extinde Port TF Card
Procesor Fabricarea 9863A
Tableta Capacitate De Stocare 32GB
Pachet Da
Capacitatea Celulei 5000MAH
Origine NC(de Origine)
GARANȚIE ȘI SERVICE 6 luni
Rezoluție De Afișare 1280x800

Produse similare