CNC din Aluminiu Camera Cușcă pentru Canon EOS M50 / M5 Cazul DSLR Rece pantof de Montare Expansiune Acoperi Rapid-Reas Placă Suport de Fotografie

159.74lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Pene, canon eos r, cnc router, aparat foto nikon, eos r, canon eos m50, canon m50, camera rig, aparat foto dslr, camera video.

Doar cușcă, nu includ aparat de fotografiat SAU de alte părți.Și doar pentru CANON M50/M5 camere, nu se potrivesc pentru orice alte camere.

Avem, de asemenea, de multe cuști pentru alte camere, contactați-mă dacă orice cerere.

Brand: BGNING produsul contine : Camera Cage*1 dimensiune Produs: 134*98mm Material: aliaj de Aluminiu tehnologia de Prelucrare: prelucrare CNC Greutate: greutate netă 167g Culoare: Negru tratament de Suprafață: anodizare domeniul de Aplicare: Pentru Canon M50/M5 Caracteristici: 1. Acesta este fabricat din aluminiu aviației și CNC de prelucrare de precizie.Este robust și durabil, ușor și ușor de utilizat; 2. Ușor de design gol, un număr mare de 1/4 si 3/8 orificiile pentru șuruburi sunt distribuite pe suportul, făcându-accesorii de montaj, nu este dificil, pentru a satisface mai mult de fotografiere profesionale; 3. Aka/Ajia standard coadă de rândunică slot este mult mai versatil; 4. Culori pline de culoare; pentru că noi suntem sursa fabrica, putem personaliza exclusiv de culoare în funcție de cerințele dumneavoastră, (nu va fi MOQ pentru personalizat dimensiune sau culoare).

Configurat Pentru Camere DSLR
Numărul De Model 31735
Material Aliaj De Aluminiu
Nume De Brand BGNing
Greutate 167g
Origine NC(de Origine)

Produse similare