Fântână de mătase Box 2.0 (Mătase nu sunt incluse),Mătase De la Cutie Goală Truc - Trucuri Magice,Scena,Scraves,Accesorii,Pusti,elemente de Recuzită,Comedie

17.79lei

-16%

21.20lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: magic, caseta de magie, poncho șal folie, truc de magie, pin wei, tom stone, magic box magia de scenă, magician trucuri profesionale, trucuri de magie magician de scena, magic nut.

Fântână de mătase Caseta 2(nu includ mătase)

Înapoi la cererea publicului!Acum cu un design imbunatatit pentru o mai mare usurinta de manipulare.

(Efect)

Magicianul afișează un panou plat.El face apoi într-o cutie goală și-și bagă mâna prin a arăta că nu are de sus sau de jos.E gol, dar dintr-o dată o culoare strălucitoare de mătase scurgeri din cutie, și apoi altul și altul, până când caseta este nesfârșit debordant cu superba mătase de toate culorile.

Flori de primavara poate fi, de asemenea, amestecat cu mătase pentru un plus de strălucire.

(NOTĂ)

Vine cu: - unul special conceput Fântână de Mătase Cutie și on-line video de instruire numai.Mătăsuri și flori de primăvară sunt vândute separat.

Marea inovație cu Fântână de Mătase Caseta 2 este că, spre deosebire de versiunea originala, cutia este configurat astfel încât toate mătăsuri curge într-un flux continuu, fără a fi nevoie să reîncărcați cutie în timpul executării.

Material Hârtie
Gen Unisex
Este Instrucțiuni Inclus Da
Caracteristici Etapa
Tip Hârtie
Instrucțiuni Video Online
Avertizare vezi discription
Nume De Brand Enjoyer
Performanța Forma Magia De Scenă
Dimensiune One Size
Intervalul De Vârstă Adulti

Produse similare