YuooMuoo Epocă Royal Style Femei Rochie De Petrecere Elegant Talie Mare Split Midi Bodycon Rochie De Toamna Gol Maneca Doamnelor Rochie

83.35lei

-27%

114.19lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: barbati royal, albastru regal, femei rochie bodycon, rochie misto de femei, rochie chinez moda, rochie încreți, chineză stil de costum, rochie cu curtea de tren, mireasa rochie de epocă, frumoase bijuterii de mireasă.

1.Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de dimensiunea de masă.Toate măsurătorile în dimensiunea noastră de masă sunt cele mai mari dimensiuni externe de haine, NU măsurătorile corpul tau!În mod normal, sunt 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât Persoanele Europene și Americane. 2.Măsurarea diferență de 2-3cm, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a verifica corpul tau de măsurare într-adevăr se potrivește pentru acest set.Toate măsurătorile sunt enumerate în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch. 3.Datorită diferenței de monitoare și efect de iluminare, imaginea nu poate reflecta 100% culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Numărul De Model YM2010205
Gen FEMEI
Decor Dantela
Maneca Stil Regulat
Talia imperiul
Sezon Toamna
Nume De Brand YUOOMUOO
Origine NC(de Origine)
Stil High Street
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
Material Poliester
Lungime maneca(cm) Plin
Model Tip Solid
Silueta O-LINIE
Decolteu Piața Guler
Varsta Varsta 18-35 Ani

Produse similare