Spori De Strângere Ulei Spray Orgasm Libidoului Gel Vaginal Intens Sex Picături De Excitație Vagin Scădere Intensă Stimulent Sexual

17.36lei

-49%

34.04lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: gel de grăsime, prezervativ mese de sex feminin, femeile mese, anime jucărie sexuală pentru bărbați, adult ulei, de sex masculin masturb, unse, psihiatrul vagin, jucarii sexuale penis suge pentru bărbați, inghetata cu penisul.

Eficiență: Pentru a ajuta femeile orgasm rapid pentru a obține de înaltă calitate, sex cupluri de a utiliza, Femei flirt, Afrodisiac produse, un tratament eficient de sex vaginal și plictisit, juca sterilizare și efect antibacterian Nu are efecte secundare, nici dependenta, nici amortit, ușurința de utilizare, vă permite să obțineți rapid plăcerea de a se bucura de cea mai bună calitate a vieții umane.Ingrediente: apă purificată, mentol, acid hialuronic, glicerol etc. Produs utilizare: 1.Este recomandat să utilizați 5-10 minute înainte de sex.Aplicați o cantitate corespunzătoare de gel pe clitoris și părți private de sex feminin. 2.Masaj cu pulpa degetului buclă fel, își promovează absorbția completă, după câteva minute, va fi bine. 3.În cursul evidente sex, atunci poate sa ia masuri frotiu.Varia de la diferite persoane.Pachetul include:

1 X Libidoului Feminin Gel

Obscene Imagine No
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Lubrifianți
Sugestiv Sexual No

Produse similare