Ziua Îndrăgostiților Manual Conservate Crescut Cadou De Lux Nemuritoare Flori De Ziua De Nastere Aniversare

95.55lei

-25%

129.12lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: san valentin zi, ruj caseta de bijuterii, unghii valentin zi, cutie cadou, rose bijuterii boemia, cazul valentin zi, cutie pentru cadou cadou, conservate trandafir galben, conservate natural de trandafir, cutie cadou.

Ziua Îndrăgostiților Manual Conservate Crescut Cadou De Lux Nemuritoare Flori De Ziua De Nastere Aniversare

100% de brand nou și de înaltă calitate.Ceea ce pare să fi dispărut ca un cadou?O frumoasa cutie de cadou este esențială!Aceasta este o cutie adaptate la acest trandafir.Caseta conține o doresc cel mai bun felicitare pentru cum să păstrați flori.Cu un high-end panglică, acest cadou este într-adevăr perfectă!

??Conservate trandafiri este un simbol de dragoste, de apreciere, de îngrijire; cadou unic pentru care te iubesc: femeie, mama, mătușa, bunica, sora, sotia, fiica, ea, fete, fosta iubita, logodnica, etc. Noastre de flori de trandafir este, de asemenea, de mare ca cadouri de ziua Îndrăgostiților, ziua mamei, cadouri, cadou pentru un prieten de sex feminin, cadouri aniversare pentru femei ??Impresionat Pachetului: rose în formă de cositor titularul și retro design exterior cutie cadou face niciodată trandafiri uscate, ca un frumos cadou de lux.Exterior cutie cadou este răsucit cu panglică roșie, este, de asemenea, ar putea fi folosit drept cutie de bijuterii, cutie de inel, cadou rafinat. ??Conserve de flori este realizat din naturale a crescut cu unic proces de conservare.Oamenii numesc asta "n floare ofilită" și " veșnică floare ".Manual conservate trandafiri este diferit de flori naturale ca numele lor: să păstreze în stare proaspătă, veșnic flori are o înaltă tehnică și de mediu produse chimice pentru a face, cu o durată de 3 - 5 ani, fără de udare de zi cu zi și de conservare, doar prin menținându-le curate și într-un mediu normal. ??Noastre conservate de flori proaspete sunt celebru din culorile lor strălucitoare, și personaje bune a lor petale.Diverse culori pentru tine de a alege ca pe preferințele dumneavoastră, ambele dintre ele sunt frumoase pentru tine de a le trimite sub formă de cadouri sau de a decora casa ta și de birou. ??Conserve de flori cadou este foarte delicat, vă rugăm să nu pune în afara, nu de Presă o mulțime, fără lumină, fără apă.Dacă murdăria, utilizați uscător de păr suflare rece, praf va fi cu sufletul la gură departe.În interior, umiditatea, nu se expune la aer pentru o lungă perioadă de timp; a Face o viață mai lungă în mediu uscat.Comanda cu incredere: vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebare sau problemă despre care s-au păstrat de flori de trandafir, o soluție satisfăcătoare răspunsul va face pentru tine în termen de 24 de ore.

Tip:Bud caseta de bijuterii Aplicații: cadouri Aniversare pentru femei, Marime: 6.3x6.3x6.8cm/2.4x2.4x2.6 Cantitate: 1 buc ocazie Potrivită:Păi costum pentru decor acasă, petrecere de aniversare, nunta ornament, festival, petrecere, decor, etc Material:Eterna trandafir,aliaj de zinc Notă: 1.Nici pachetul de vânzare cu amănuntul. 2.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 3.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc! 1 Pcx Crescut de zinc din aliaj de flori caseta 1 PCxEternal a crescut de 1 Pcx lenjerie de Hârtie cutie de cadou

Înălțime Element 6.8cm
Element De Lungime 6.3cm
Material Metal
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Numărul De Model Bud caseta de bijuterii
Nume De Brand JAVRICK
Origine NC(de Origine)
Articol Greutate 500g
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Realizarea Cazuri
Lățime Produs 6.3cm
Caracteristicile Produsului ziua îndrăgostiților
Articol Diametru 0inch
Metale De Tip Aliaj de zinc

Produse similare