LSJHA 100-240V Uz Casnic 1400W Uscător de Păr Puterea de Puternică, Bărbier-Salon de Instrumente de Styling Cald/Aer Rece Sufla-Uscare Mașină

81.90lei

-19%

102.37lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: difuzor uscator de par capota, completați uscător de păr difuzor, uscător de păr, bb hairpin, uscător de păr instrument, ridica nasul, căldură gât, franceză cheie, baorun uscător de păr, oster blade.

[Design elegant și vânt puternic] T-în formă de design, actualizat aerisire design reduce zgomotul și de a face viața mai liniștită și mai elegant.De 1400W putere, de asemenea, îl face ideal pentru fast-uscătoare de păr.

[2 energie eoliană generatoare] 2 energie eoliană generatoare de vânt și de temperatură generatoare de putere poate satisface nevoile diferite și păr diferite calități.

[Tehnic de upgrade] de lumină Albastră și ioni negativi tehnologia să lucreze împreună pentru a usca nu numai parul, dar, de asemenea, reduce deteriorarea parului.

[Umanizat design] parbriz pot fi eliminate, de curățare și de îndepărtare a prafului sunt mult mai convenabil; 1 întrerupător pornit / oprit și vânt comutatorul de alimentare.

[Design elegant face un cadou perfect] elegant format mini face acest lucru uscător de păr minunat și dulce cadou pentru prieteni, rude, iubiți și mai mult.

Caietul de sarcini:

Tip: Anioni, Uscător De Păr

Material: ABS

Tensiune de alimentare: 220 v50Hz

Putere: 1400 w

Lungime cablu: 1.5 M

Viteze: 2 nivele

1) Puternic de aer cald

2) Slab de aer cald

3) Puternic de aer cald

Pachet:

1 Buc Anioni Uscător De Păr

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 1400W
Material ABS
Certificare KC
Wire Plug us
Nume De Brand LSJHA
Dimensiune 220v-5Hz

Produse similare