3pcsTreatment Psoriazis Crema Chineză pe bază de Plante Unguent Antibacterian Antibacterian Antipruriginoasă Dermatita Eczema Crema Anti-mancarime

16.76lei

-49%

33.48lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pe bază de plante antipruriginoasă, anti-itch cream, unguent de piele, crema de eczeme, unguent analgezic, unguent, antipruriginoasă crema, chineză unguent, chineză pe bază de plante, antipruriginoasă unguent.

Tip: de îngrijire a Pielii de Valabilitate: 2 ani de Ambalare: 3pcs conținut Net de: 20 g Interdicție: copii sub 3 ani nu pot fi utilizate Proprietăți: Acest produs este un unguent de emulsionate matrice, care este parfumat și revigorant.Ingrediente: camfor, ulei de perișor, caprifoi, orz, alcool cetilic, Tween-80, propilen glicol, apă deionizată.Aplicabile: Eczeme, erupții cutanate scutec, lapte erupții cutanate, flegma, mâncărimi ale pielii, intepaturi de tantar, dermatită, prurit și așa mai departe.Mod de utilizare: pentru uz extern, se aplică o cantitate adecvată de acest produs pe zona afectată după curățare, masaj ușor pentru un moment, până la absorbție, de 2-3 ori pe zi.Utilizare : uz Extern 1. Se aplică pe Pielea Curată infecții: 2 - 3 Ori pe Zi 2. Utilizarea de Sulf săpun pentru a curăța Pielea. 3. Se aplică Crema pe zona afectată de 2-3 Ori pe zi. 4. Atunci când pielea devine dreapta, trebuie să continuați să utilizați-l pentru 1 - 2 săptămâni pentru a evita repetarea unor boli de piele.Aceasta crema este disponibil pentru Copii si adulti.

Numărul De Model P1079
Caracteristică 3 rapid a scuti de mâncărime
Caracteristică 2 Psoriazis crema
Nume De Brand Sumifun
Cerere Corpul
Caracteristică 1 100% Natural Din Plante, Creme

Produse similare