220V 1500W Electric Element de Încălzire pentru Soba Sauna Cuptor 304 din Oțel Inoxidabil de Încălzire Tubular Pipe

97.21lei

-24%

127.92lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: incalzitor sauna, puterea de încălzire a apei, baie, saună, din oțel inoxidabil element de încălzire, ceraramic element de încălzire, philips fierbător element, runda de încălzire țeavă, trupa a elementului de încălzire, casă incalzitor sauna, 1 element de încălzire a apei.

220V 1500W Electric Element de Încălzire pentru Soba Sauna Cuptor 304 din Oțel Inoxidabil de Încălzire Tubular Conductă de sarcini Numele Produsului: Electric Element de Încălzire/Sauna Element de Încălzire/De Încălzire/Sobă de încălzire Tub Material: SUS304 Tensiune: 220V Putere: 1,5 KW Tub cu diametrul de: 8 mm Pachet: 1 buc x Electric Element de Încălzire de Aplicare:De Încălzire a Aerului, cuptor încălzire

Instalare Atenție:

Lichid de ardere este interzis pentru încălzitoare de aer.

Putere internațională a toleranței este de -10%, +5%.

Despre Transport:

1. Livrăm doar elementul specifice și a confirmat adresa indicată de client în ordine.Înainte de a cumpăra, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.

2. Elementele vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea de plată.

3. Noi vă va oferi numărul de urmărire (curier numărul), după expediere.

4. Noi NU suntem responsabili pentru orice import, taxele vamale sau vamale întârziere.Cumpărătorul nu poate cere anularea licitație sau cerere de rambursare în conformitate cu această situație.Vă rugăm să verificați cu autoritățile fiscale locale ÎNAINTE de licitare.Cu toate acestea, cele mai multe dintre produsele noastre pot ajunge la cumpărători, fără taxe.

Feedback: Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.Atunci vom îmbunătăți serviciul nostru imediat.

Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră și de cooperare cu noastre sincere!

Origine NC(de Origine)
Putere 1.5KW
Lungimea Și Lățimea 40cm*28cm
Diametrul Tubului 8mm
Cerere Incalzitor aragaz/cuptor de încălzire/incalzitor Sauna
Nume De Brand CN TOPHEAT
Material SUS304
Tensiune 220v
Tip Boiler Electric Părți

Produse similare