200Pcs/cutie de unica folosinta Sterilizare EZ Sterilizate Husă Saci de Puncție cu auto-etanșare geanta Accesorii Tatuaj Tatuaj Instrumente

43.59lei

-9%

48.41lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: higiene medicale hârtie, unghii cărucior, ez revoluție, dezinfectant de sterilizare pungi, echilibrul roții ceas, ștampila cu mâner de lemn, material tatuaj, colorwheel, sulă set, șirag de mărgele de artă kit.

NOTĂ: Acest lucru nu este masca de fata Introducere: de unica folosinta Sterilizare Pungă Mare/Mediu/Utilizarea de Dimensiuni Mici pentru sterilizarea Dentare, Instrumente Medicale Material:făcute de către importate medicale de dializă și hârtie multistrat de înaltă temperatură compozit de producție de film.Pachetul include:200Pcs/cutie Caracteristici: -domeniul de Aplicare, echipamente medicale,echipamente medicale, materiale,produse,spital,laborator, consumabile sterilizare a ambalajelor. - Lat Auto de Etanșare bandă adezivă. - Perforat Ori ajută forma un sigiliu etanș pentru depozitare - Deschidere Usoara degetul mare crestătura de pe fiecare punga. -Sigur sigiliul de protecție pe o posibilă ruperea de instrumente ascuțite - a se Vedea prin geamuri colorate din plastic de puternică rezistență la străpungere și ușor vedere al instrumentelor.

Tip Tatuaj accesorii
Cantitatea 200pcs/cutie
Numele Tatuaj Sterilizare Medicale Sterilizate Saci Husă
Numărul De Model ez tatuaj
Material Medicale De Dializă Hârtie

Produse similare