Noi 3000W Dublu de Evacuare a Apei de Bază Redusă de Ceață Mașină Cu Două Furtun Pentru Petrecerea de Nunta

3 514.77lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ziua de nastere, dmx ceata, puternic generator de ceață, uscat masina de ceata, țara lumini de partid, masina de ceata dxm, uscător de aer masina, control dmx, a condus masina de ceata 1500w, ceata de încălzire.

De Dimensiuni mici 3000W Scăzut de Apă mașină de ceață

cu 2 furtun si 2 de plastic de evacuare

De Dimensiuni Mici cu Dublă cale de Ieșire Scăzută Ceata Masina este un nou uimitor de scăzut ceață mașină, acesta funcționează doar cu apă și ceață lichid, nu este nevoie de Gheață Uscată.

Cu furtun dublu și de evacuare, se poate muta din plastic ieșire în mod liber pentru a oferi o cantitate mare de alb scăzut ceață mai larg.

Pentru ceață funcție lichid, ai putea obține mai greu și mai dens de ceață, aparatul este controlat de display Lcd, telecomanda si dmx512

Echipate cu roți, și pachetului de zbor caz, mult mai ușor pentru a muta și de instalare.

De înaltă eficiență și de utilizare scăzut cost, este cea mai bună opțiune din etapa a redus efectul de ceata.

Specificații Tehnice:

Tensiune: 220V sau 110V

Putere: 3000W

Siguranță: 20A/250V

Fum de ieșire:10000 cu.ft pe minut

Zona de Acoperire: Aproximativ 100m2

Timp de incalzire: Primul timp de 5 minute

De Control: DMX512, LED de control, control de la Distanță

Principalul combustibil : Apă, și ceață de lichid ( 1 Litru de lichid se poate folosi pentru a trage non-stop de ceață aproximativ 2 ore)

Capacitate rezervor de apă: Puteți adăuga 7~9L de apă curată în funcție de nivelul apei linie.În iarna rece, puteți adăuga 30~40 de grade apă caldă cu temperatura.Va fi mai bine pentru nebulizare.

Marele rezervor de apă pot, de asemenea, de stocare de 2 buc furtune si 2 buc de plastic de desfacere atunci când nu folosiți aparatul, economisi spațiu pentru tine.

Ceata capacitate rezervor: Adaugati 2L scăzut ceață lichid pentru a crea grele redus efectul de ceata.

Apă și ceață lichid de evacuare este în partea de jos a cazului, va ușor scurge odată deschis comutatorul.

Pachet: Zbor caz, se va folosi folie cu bule si folie de plastic dublu de ambalare pentru a asigura siguranța de transport maritim

Dimensiune ambalare:70*42*56cm

Brut greutate: 36Kg

Funcționare:

1. Deschideți zbor caz, asigurați-vă că toate părțile completat de mașină.Verificați și să ia ceata de conducte de la rezervorul de apă.Apoi umple normală apă curată aproximativ 7-9L în funcție de nivelul apei în rezervorul de apă (ar Trebui să nu pune alte lichide chimice sau ceață lichid ), până la mașină, fără zgomot de avertizare ,de stop pentru a pune apă, dacă ieși ceva zgomot, asta înseamnă că apa nu este suficient.Placa de bază sau alte piese electrice trebuie să păstrați uscat, dacă jet de apă la acele părți, trebuie să taie imediat puterea și să ceară asistență tehnică .

2. Adauga 2L scăzut ceață lichid în ceață rezervor.Dacă se pune numai apa, poate crea o ceață subțire, se adaugă doar 2L Pur ceață de lichid, va fi mai bine efectul de ceata.

3. Dacă este nevoie de un efect mai bun se poate folosi apa de gheata(notă: nu se poate pune gheață uscată sau CO2)

4. Mai întâi conectați la rețeaua de electricitate, apoi porniți comutatorul rosu buton, mașina în stare de încălzire, puteți vedea ecranul de afișare cu "WARM UP", după 6MIN, GATA de pe ecran.În funcție de meniul de afișare P, apoi apăsați în sus sau în jos cheie, gama 1-100 sunt spray de fum sau alege fără fir control de la distanță de "deblocare" buton sau DMX CH1, atunci puteți vedea ceata ieși .....

Notificare:

1. Întotdeauna asigurați-vă că nu există lichid în ambele rezervoare dar nu mai mult de NIVELUL MAXIM.Această mașină este diferit de la normal cu ceață sau ceață de masina, ca nu se poate lucra cu nivel de lichid în cazul în care pompa comutatorul este oprit.Operare fără nici un lichid în interiorul va provoca pompa de muncă.Dacă ceață lichid este folosit, se poate adăuga apă curată în ceață rezervor în loc de ceață de lichid, atunci când mașina pe care lucrează.

2. Dacă ambele rezervor de apa, se va crea o ceață subțire, poate fi utilizat în interior și fără vânt, ceață nevoie de suficient timp pentru a acumula, vântul se va risipi ceața rapid.Este bine pentru scenă mică și apă fără nici un cost, de asemenea, ușor pentru a obține.Dacă doriți perfect grele scăzut efect de fum, TREBUIE să-rezervor de apă pune apă, ceață rezervor pune ceață de lichid.

3. Scăzut ceață lichid este apa pura pe baza ceața de lichid care nu se adaugă apă în ea.Poate doar nava de mare, nu se poate exprima.Dacă nu puteți găsi acest tip de ceață lichid, puteți utiliza, de asemenea, ceață grele lichid la loc.

4. Aparatul poate funcționa non-stop, dacă aveți posibilitatea să adăugați apă și ceață lichid odată ce folosesc

5. Vă recomandăm o curățare frecventă a unității.Vă rugăm să utilizați o cârpă moale fără scame și umezită.Nu utilizați niciodată alcool sau solvenți.

6.După ce ați utilizat aparatul, trebuie scurge apa în rezervor, apoi utilizați o cârpă să se usuce.De fiecare dată după utilizare, nu opriți imediat, așteptați timp de 1-2 minute, apoi opriți de putere.

Ambalare inclue:

1 buc 3000w scăzut de apă mașină de ceață

1 buc cablu powercon

1 buc telecomanda cu panou de control( Fără baterie eliminat)

1 buc manual de utilizare

2 buc furtun

2 buc de Plastic priza

Tensiune 110V /220V
Nume De Brand SLSRGB
Ocazie Scena profesionist & DJ
Putere 3000W
Numărul De Model 3000W Apa Masina de Ceata
Greutate brută 37kg
De Control
Principalul Combustibil Apă, se Adaugă apă ceață de ulei mai bine
Origine NC(de Origine)
Stil Lumina de Scena DMX
Certificare NICI unul
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare
furtun 2 buc
Plastic Priza 2 buc
Capacitate Rezervor De Apă Puteți adăuga 7~9L de apă curată

Produse similare