SF-777 USB Desktop Computer de Jocuri Microfon cu Condensator cu Pliere Suport Trepied P-o-p Filtru pentru PC-ul de Înregistrare Video Microfon

111.03lei

-16%

132.19lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: fifin k669, camera microfone, hifi microfon usb, karaoke microfon ws858, fifin, suport pc gaming, microfon xiaokoa, microphon sta, mare stand de microfon, grup microfon.

Colcolor: Negru

1.Plug and Play: Cu un USB 2.0 port de date, SF-777 este plug and play, nici un driver suplimentar software-ul, placa de sunet sau phantom power este necesar.Ideal pentru Conferinte, invatamant la distanta, de streaming, discuția, podcasting, înregistrare, Zoom, Skype, Voice-over, video de pe YouTube, etc.

2.Cardioid Model Pickup: Acest microfon are un cardioid pickup model care surprinde clar, neted și sunet clar în fața microfonului și suprimă zgomotul de fundal nedorit.

3.Ușor de instalat: Fără nici asamblare, trebuie doar sa se desfasoare pe trei picioare stand direct și reglați poziția de pop filter, atunci acesta poate fi plug and play.

4.Versatilitate: shock mount poate fi deșurubat și atașat la un boom stand cu 5/8" filet introduce direct.Notă: Dacă filetate introduceți stand de vorba cu este de 3/8", apoi 3/8" femeie la 5/8" de sex masculin filetat șurub adaptor necesar (nu este inclus).

Ceea ce Veți Obține: 1 x Microfon cu Cablu de Alimentare(1,5 m), 1 x Microfon Pliabil Trepied, 1 x Mini-Șoc Montare, 1 x Pop Filtru și 1 x Manual de utilizare. (Notă: nu este compatibil cu Telefoane, Ipad și Xbox.)

Caietul de sarcini:

Model: SF-777

Tip: Microfon

Culoare: Negru, Albastru (Opțional)

Material principal: ABS

Răspuns în frecvență: 20 Hz-20 Hz

Sensibilitate: -47±3 dB

Tensiune de alimentare: USB 5V DC

Microfon unitate: Cardioid 9750 Condensator

Impedanta: ≤2.2 KΩ

SNR: >36dB

Lungime: 1,4 m

Pachet Dimensiuni: 22 * 13 * 7 cm / 8.7 * 5.1 * 2.8 în

Pachetul Greutate: 545g / 19.2 oz

Lista De Pachete:

1 * USB Microfon

1 * Trepied

1 * P-o-p Filtru

1 * Capac Burete

1 * Manual De Utilizare

AK-5 ESTE un computer prin USB, plug and play, nu este nevoie de nici un driver. 2. Cu 3,5 mm jack pentru căști, e poate ajuta să monitoriza în timp real vocea ta. 3.Instituit tratamentul de zgomot de mediu, păstrând în același timp completati detaliile de sunet și tăierea inutile de zgomot de mediu. 4. Cardioid arătând se poate realiza cel mai bun de colectare de sunet efect de sunet de la fața microfonului 5. Microfonul poate de aplicare în înregistrarea personal, cântând, de clasă on-line, on-line întâlnire și așa mai departe.

Sursa De Alimentare Fir Electric
Nume De Brand XIAOKOA
Numărul De Model SF-777
Impedanță de ieșire 680Ω
Stil Masă
Traductor Microfon Cu Condensator
conector de tip USB
Setați Tipul Multi-Microfon Kituri
Sensibilitatea -38dB±3dB
Modelul Polar Cardioid
Certificare FCC
Rata De Eșantionare 44.1 kHz/16Bit
Lungime Cablu USB 1,5 M
Polar Modele Omnidirectional
Utilizarea Microfon Pentru Calculator
Origine NC(de Origine)
Comunicare Cu fir
Răspuns în frecvență 100Hz-16KHz
Material mental,aluminiu,silicon
S/N ratio 56db
Pachet Da

Produse similare