Electric de Scame Reîncărcabilă aparat de Ras pentru Puf Pulover Haine Tesatura Pastila de Demontare Portabil Haine de Tuns Curat 51

54.85lei

-50%

109.71lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: parul tuns ht, curat cârpă, tesatura de tuns, scame remov, frunze de tuns, electric scame, dispozitiv pentru îndepărtarea scame, portabil fuzz remover, electrice de uz casnic hainele de scame, bud trimmer.

Reîncărcabilă Lint Remover aparat Electric de Ras pentru Puf Pulover Haine Tesatura Pastila de Demontare Portabil Haine de Tuns Curat 37 Notă: vă Rugăm să curățați puf container atunci când este 70% plin.Nu uitați să curățați în jurul lama din oțel inoxidabil.

Caracteristică:

【Reînnoi Îmbrăcăminte】Conceput pentru a elimina puf, puf, pastila, bobble și scame din tesatura, care prezintă decent și elegant mod de viață. 【Rapid si Eficient】Precise și în condiții de siguranță de 3-lamă net superioară din oțel inoxidabil funcționează în forță, puterea de a termina tesatura bărbierit mai rapid și mai ușor. 【Sigure de Design】metal blade guard permite fire și fuzzes să treacă printr-pentru îndepărtarea în timp ce protejarea haine și țesături, protejarea articole de îmbrăcăminte de a fi tăiat sau prins, precum și mâinile de la accidental atinge aparat de ras cu folie. 【Utilizatorii Friendly de Design】Un design buton pentru instantanee de funcționare, baterie de mare capacitate de 1200mAh si USB reîncărcabilă pentru mai multe portabile și convenabil folosind oriunde și oricând. 【Aplicabile pe scară largă】Este perfect îndepărtează materialul puf, puf, pastila, bobble și scamele de pe toate tipurile de haine și țesături, inclusiv pulover, canapea, pături, perdele, șosete, jambiere, lână, cașmir și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Material: ABS, oțel inoxidabil Sursa de alimentare: USB Tensiune de alimentare: DC5V Capacitate acumulator: 1200mAh Timp de încărcare: 5 ore Folosind timp: Aprox. 2 ore Indicator de încărcare: albastru lumina în timp ce de încărcare Element dimensiune: 17.8x7.7x6.7cm

Pachetul De Conținut:

1 x scame 1 x manual de utilizare 1 x USB pachet cu cutie

Material ABS, Oțel Inoxidabil
Certificare CE
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Utilizarea Curățare
Origine NC(de Origine)
Utilizare Haine De Lana
Timp De Încărcare 5-6 ore
Numărul De Model JD057
Tipul De Utilizare încărcare tip

Produse similare