SOONHUA Telefonul Sta Titularul de Telefon Mobil Tableta Titularii de Standuri Reglabil Brate Lungi Suportului Pentru 12-18 CM Lățime Telefoane Mobile

59.93lei

-26%

81.00lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: negru pipsocket, birou de montare, vand telefon mobil stand, de înaltă mobil stea, telefon mobil birou titular, titularul de telefon, soonhua usb, brațul tableta, minge de montare braț, j2 j200.

SOONHUA Telefonul Sta Titularul de Telefon Mobil Tableta Titularii de Standuri Reglabil Brate Lungi Suportului Pentru 12-18 CM Lățime Telefoane Mobile Caracteristici:

LARG COMPATIBILIYT - Acest clip cu latime reglabila de la 12cm - 18cm, compatibil cu cele mai multe telefoane mobile și tablete de pe piață, cum ar fi iPhone 11 Pro XS Max 8 XR Plus, Samsung Galaxy S10+ S10e S10 S9+ S9 S8+, LG, Google Pixel, Kindle, iPad mini și mai mult.

AJUSTAREA FLEXIBILĂ - Două brațe lungi și universale ale articulației permite să reglați cu ușurință acest lucru stand la cel mai confortabil unghi.Înălțime reglabilă pentru cea mai bună experiență de vizionare.

MATERIALE de ÎNALTĂ REZISTENȚĂ - Construit din aliaj premium material, robust, anti-coroziune si durabil pentru durată de viață mai lungă.Anti-alunecare tampoane de cauciuc pentru a proteja dispozitivul de la zgârieturi.

STRUCTURĂ STABILĂ, FĂRĂ a se AGITĂ - de Înaltă calitate de izvoare și dublu de metal lung de arme păstra sta întotdeauna stabil și nu se agită atunci când se bucură de filme.

De BAZĂ REGLABIL CLEMA - baza De prindere pot fi ajustate de la 0-5 cm, compatibil cu cele mai multe mese și birouri, cu ușurință clip pe acasă/mese de birou pentru hands-free vizionare video.

Caietul de sarcini:

Tip de element: Suportul pentru telefon Mobil Tablet

Material: Metal

Brațele Lungime: 35cm + 35cm

De prindere Grosime: mai Puțin de 5 cm

Montarea: pentru 12-18 largă mobil și tablete

Culoare: Negru, Alb (Opțional)

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

Multumesc pentru intelegere, o zi bună!

Pachetul Include:

1 x Suport Stand pentru telefon Mobil Tablet

(titularul sta numai)

Material Metal
Compatibil Marca Universal
Nume De Brand SOONHUA
Magnetic No
Numărul De Model Suport Stand pentru telefon Mobil Tablet
Utilizarea birou
Incarcator No
Are Difuzor No

Produse similare