Patria Profesionale Agita Rocker Lutier Instrument Fret Leveling Set Chitara instrument Chitara bas Piese de Instrumente

14.97lei

-28%

20.82lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: gratuit placi de nivelare, chitara de lutier instrument, fișier agita, pană placi de nivelare, Patria, classic guitar tuner, alinierea placi de nivelare, lutier instrument pentru chitara, auto tuner chitara, chitara de lutier.

Descriere:

100% de brand nou și de înaltă calitate Material: Otel Inoxidabil Culoare: Argintiu Acest Agita Rocker pot indica cele plictisitor mare freturi, și verificați înălțimea finală după ce te-ai îmbrăcat sau le-au înlocuit. 4-în-1 mini rigla se întinde pe trei freturi, prelucrate cu Precizie pentru precizia de a .0008" pe picior, 4", 3", 2" și 1-5/16" marginile face versatil pentru orice instrument traforate, de la bas la chitare la mandoline.Făcut de 0,11"(2.8 mm) din oțel inoxidabil, cu un finisaj de satin, pentru durabilitate în uz profesional.

E un indispensabil instrument de diagnosticare, înainte și după parțială refretting și recrowning locuri de muncă.Acesta vă permite să facă mult mai exacte se agita de lucru pentru o mai bună interpretare.Dimensiune: Vezi poza Nr retail Cantitate pachet: 1 buc Nota: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!!

Pachetul include: 1Pcx din Oțel Inoxidabil mMakers Lutieri Agita Finder Rocker Freturi de Chitara Instrument de Nivelare

Origine NC(de Origine)
Tip Chitara Freturi Instrument De Nivelare
Nume De Brand Patria
Numărul De Model Chitara Piese De Instrumente D20415

Produse similare