NUX Chitara Electrica Pedala Multi Efect Procesor Amp Simulator de Întârziere, Reverb Rapel Kompressor Chitara Acustica Piese Accesorii

511.82lei

-25%

682.44lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: nux, chibson producător, chitara nux, cobre chitara piese, sistem de pedale de chitara, acousitc chitara accesorii, electro chitara, pedala de reverb, efect chitara pedala, veelah chitara acustica.

NUX Verdugo Seria Multi-Efect de Chitara Pedala Amp Simulator de Întârziere, Reverb Rapel Kompressor Acustice Preamp DI Chitara Accesorii

NUX ATLANTIC întârziere & reverb pedala speciale-3 selectați întârziere și 3 efecte reverb, cu o suplimentare de vis efect de sclipitoare și funcția tap tempo.Ea are, de asemenea, în interiorul rutare de control între efecte, puteți alege efectul care vine primul.Pe serial mod, puteți crea o reflecție profundă reverb cu umed sau uscat repetă, sau puteți împărți chitara semnal și să adăugați efecte în paralel lanț.Fiecare efect va fi amestecat cu separate uscat semnal.

Caracteristici:

3 efecte de întârziere: 70(40ms-400 ms)--retro 70 de întârziere simt; 60(55ms-550ms) - un cald și prăfuit bandă-echo efect mașină; 80(80ms-800ms)--o eră digitală invenție,de cristal clar repetă.

3 efecte reverb: spring reverb-creează o polifonic atmosfera filtru care captează sunetul reflecții din adâncul spring reverb rezervor; placa de reverb& shimmer-drept și curat reflecții în interiorul unui apartament cu pereți de cameră; hall reverb ... sunetul de un bine conceput sala.

Cu un comutator de rutare, puteți utiliza delay și reverb efect cu paralel sau serial de conectare, și alegeți efect care vine primul.

Efectul pedala are, de asemenea, un nivel de intrare de comutare(+4dB/-10dB), puteți optimiza semnalul de intrare cu nivel de semnal.

Efectul pedala are o 6,35 mm mono jack de intrare si 2 iesiri(Mono & Stereo), puteți conecta stereo pentru real întârziere și efecte reverb.

Caietul de sarcini:

Rata De Eșantionare: 44,1 KHz

O/D Converti: 32 de biți

Procesare de semnal: 32 de biți

Răspuns în frecvență: 20Hz-20KHz

THD+N: -100dBu(O ponderare)

Gama dinamică: 102dB

Intrare: +16dBu

Ieșire: +16dBu

Alimentare: 9V DC(negativ sfat) (fără baterie)

Element Dimensiune: 10.5 * 11 * 4 cm / 4.1 * 4.3 * 1.6 în

Element Greutate: 432g / 15.2 oz

Pachetul Dimensiune: 13.5 * 14 * 7cm / 5.3 * 5.5 * 2.8 în

Greutate pachet: 607g / 1.3 kg

Notă:

Adaptor de alimentare nu este inclus.

Vă rugăm să utilizați adaptorul de alimentare ale căror polaritate este polul pozitiv afară și polul negativ în interior.În caz contrar, produsul poate să nu funcționeze corect.

Lista De Pachete:

1 * Efect Pedala

NUX Solid Studio IR & power amp simulator, o pedala versiune de cel mai clasic amp/ cabinet de scenarii, inclusiv microfon de plasament și prezența de interne amplificator de putere.Ea are perfectă linie-iesire toată lumea ar trebui să aibă la etapa finală a lor pedala de lanț pentru a trimite sunetul direct de la un TATĂ sau un reportofon.În Plus, amplificator de putere de simulare cu maestrul, conduce vehicule și de prezența controale, și 3 de putere tub de selecții, oferă mai multă variație de îmbunătățire a sunetului.

Caracteristici:

8 modele de dulapuri, 8 microfon modele cu 3 poziții de microfon(CENT/MID/EDGE) pentru fine-tuning, si 3 amperi de putere tuburi(EL34--mai greu de sunet, crocante; 6V6-o caldă și naturală tub de sunet; EL84-- sunet luminos, gustoase triple).

Cu MAESTRUL buton(reglează nivelul de ieșire atunci când puterea-amp simulare este activată), UNITATEA buton(reglează cantitatea de câștig aplicate power amp de simulare), PRES buton(reglează frecvențele înalte).

Are un nivel de intrare de comutare(+4dB/-10dB), puteți optimiza semnalul de intrare cu nivel de semnal pentru a evita semnal de tăiere; are, de asemenea, PRIN LINIA de ieșire/ SPK comutator pentru tine de a avea cel mai bun sunet de ieșire.

Unul 6,35 mm mono de intrare pentru conectarea chitara; o 6,35 mm THRU ieșire mono pentru a trimite uscat semnal la amplificator sau de cabinet; o 6,35 mm TS/TRS ieșire mono pentru cabinet și amplificator de putere de simulare de ieșire dedicate sau conectarea căștilor în mod direct; o XLR DI pentru echilibrat semnal de ieșire.

Cu intrare Micro USB, puteți utiliza NUX Solid Studio software-ul pentru a încărca oricare dintre dumneavoastră preferat IR fișiere și de a salva presetări ca propriile fișiere.

Caietul de sarcini:

Frecvența de eșantionare: 88.2 kHz

O/D Rezolutie: 32 de biți

Rezolutie: 32 de biți

Răspuns în frecvență: 20Hz-20KHz

THD+N: -100dBu(O ponderare)

Gama dinamică: 100dB

Intrare: max.+18dB

Ieșire: max.-20dB

Alimentare: 9V DC(negativ sfat) (fără baterie)

Curent:

NUX Masamun este un sunet-crafter pedala.Se uita uscat-semnal, consolidarea sunetului înainte de a trimite semnal la amplificator, si/ sau orice unitate de efecte.Rapel adaugă benefice culoare la semnal, și , dacă este necesar, după ce reglați boost & drive niveluri, puteți reduce frecvențele înalte pe site-semnal de intrare cu Hi-Cut comutator.

Caracteristici:

Impuls secțiune vine cu NIVELUL de IMPULS(reglează cantitatea de impuls), DRIVE(reglează cantitatea de unitate de nivel pe semnal amplificat) si HI-CUT(comută între plate sau mare-se taie frecvențele) controale.

Compresor secțiune vine cu KOMP NIVEL(reglează ultimul nivel de ieșire), a SUSȚINE(reglează raportul de compresie și de a crește susține),AMESTEC(reglează compresor de transparență de la 50% la 100%) și CLIP(vă permite să alegeți de tăiere gama de semnal de intrare) de control.

Are interior de rutare cu 3 funcții: de a utiliza boost & efectele de comprimare în legătură paralel; alege ce efect pe care doriți să vină în primul rând pe lanțul de semnal; toggle-up MUTEX să se angajeze doar un efect la un moment dat.

Cu o sursă externă de picior-switch jack de intrare.Puteți adăuga acest pedalei în pedala de lanț, și/ sau puteți să acționați pedala prin utilizarea controller MIDI.

Unul 6,35 mm jack de intrare pentru conectarea la chitară și unul 6,35 mm mono ieșire jack pentru conectarea amplificator; plin coajă de metal, durabil și robust.

Plug Type NICI unul
Tip 4 Booster & Kompressor
Numărul De Model Verdugo Serie Stompboxes
fierbinte Chitara Multi-Efecte
Model Atlantic, Solid Studio, Masamune, StageMan Podea, ROCTARY
Nume De Brand nux
Origine NC(de Origine)
Tip 3 Întârzierea & Reverb
Tip 2 IR & Power Amp Simulator
Element Nume pedala de reverb guitarra
Tip Pedala De Reverb
Tipuri Multi Pedala De Efecte
Stil întârziere pedala
Tip 1 Acustic Preamp & DI

Produse similare