Muzica a CONDUS Bec Wireless Bar Colorat Difuzor Difuzor RGB Bluetooth 4.0 7W KTV Acasă Telecomanda E27 Lampă de Cadou Audio Lumina

31.10lei

-24%

41.46lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 18w culoare bec, de cupru de culoare bec, poliția sirena wireless, plastic de culoare bec, masina pa, muzica plina de culoare bec, sirena claxon, schimbătoare de culoare bec, camera sirena, barca sirena.

Acest bec este un Bluetooth, multicolore, eficiente energetic inteligent de lumină LED care poate fi controlat prin intermediul telefonului inteligent și telecomanda IR.

2 In 1 smart Bluetooth speaker lampă cu LED-uri, acesta va aduce lumină frumoasă și muzică wireless de bucurie în același timp.

E27 lampă de bază, șurub în tip.LED lampă bec aspectul,design creativ.24Key de la Distanță Controler - Schimba orice culoare doriti cu un Controler la îndemână.

Volumul de muzică și luminozitatea de lumina poate fi reglabil, comparabil cu un 50 W bec halogen.Diferit de Modul de Iluminare - Flash, Strobe, Fade, Smooth, se poate potrivi cu orice atmosfera.

Conexiune Bluetooth fără fir,ușor de utilizat și transportat.Poate fi controlat prin intermediul telefonului inteligent sau tableta.Potrivit pentru dormitor, dulap, dulap, coridor, atelier, subsol, garaj, casa scării, depozite de petrol, acoperiș, uși și alte locuri.

Caietul de sarcini\n:

Culoare: Alb

Material: ABS

Titularul de lampă model: E27

Culoare lumina: RGB

Tensiune de alimentare: 100-240V / 50-60Hz

LED putere: 7W

RGB putere: 6W

Sunet putere: 3W

Răspuns în frecvență: 135Hz-15KHz

Versiune Bluetooth:v4.0

Suport de configurare: A2Dp

Gama de Wireless: 10 (33ft)

Certificare: CE / ROHS

Dimensiune Produs: 83*83*83.0 Mm

Lista de ambalare:

1 X Led muzica lumini

Forma Glob
Ocazie dormitor
Fascicul De Unghi(°) 360°
Nume De Brand Mabor
Tipul De Bază E27
Certificare ce
Tip De Element Becuri cu LED-uri

Produse similare