Lenjerie de pat din bumbac Desktop Depozitare Coș Impermeabil Organizator Seturi de Mânere Diverse Organizator pentru Cosmetice Coșuri de Depozitare

14.08lei

-30%

20.13lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: copac coșuri de depozitare, coșuri de depozitare bin, coșuri de depozitare, organizarea coșuri de depozitare, dulap depozitare cosuri, vintage coșuri de depozitare, largă de coșuri de depozitare, aplica coșuri de depozitare, coșuri de depozitare raft, coș coșuri de depozitare.

Caracteristici:

✅ FĂCUTE SĂ dureze - Fabricat din 100% Bumbac Lenjerie de material de Panza cu două mânere pe părțile laterale.Groase de bumbac și lenjerie de materiale,stocarea toate tipurile de desktop obiecte mici, cu simplu și moda respirația, să-ți lași acasă plină de frumusețe naturală.

✅ Si MIJLOCII - Coș cu dimensiunea de 20*16*13cm,vă rugăm să confirmați dimensiunea dacă aveți nevoie înainte de cumpărare.

✅ Rezistent la apa SI PLIABILE - Partea din spate este strat impermeabil.Ușor și compact în dimensiuni, coș se pliază pentru depozitare ușoară în timp ce nu este în uz.

✅ VERSATIL ȘI FORMA de MODA-Acesta va fi cel Mai bun Coș de Depozitare pentru Cărți, Reviste, CD-uri, DVD-uri, Bile, telefon Mobil, Căști, Încărcătoare, Cabluri, Cosmetice, produse de Machiaj, Chei, Carduri, Gustări, Prosoape, Haine, Lenjerie de corp, Sutien, Ciorapi, Jucarii Copii, Scutece, Jucării Câine, și așa mai departe.

Pachetul Include:

✅ 1 * Depozitare coș

Funcția 4 Loc o mică plantă de ghiveci
Nume De Brand TEAEGG
Caracteristică Aprovizionat
Utilizarea Lenjerie De Pat Din Bumbac Desktop Depozitare Coș
Funcția 1 Cutie de depozitare pentru Diverse
Tesatura Tip Lenjerie de pat
Funcția 2 Depozitare Coș pentru depozitarea pieselor, papetărie, artizanat, bijuterii, Etc
Tip Coșuri De Depozitare
Material Tesatura
Numărul De Model cheltuieli diverse cutie de depozitare
funcția 3 Economie De Spațiu De Stocare De Masă Organizator
Dimensiune 20x16x13cm

Produse similare