ZN Mireasa de Înaltă Calitate Bijuterii Seturi de sex Feminin Bijuterii Cu Zirconiu Set de Cercei cu Pandantiv Coliere Cadouri Pentru Femei

12.84lei

-49%

25.64lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: africa set bijuterii nigerian nunta, dubai bijuterii, bijuterii nigerian, african r, african ureche, dubai jewelri set, set de bijuterii pentru femei nigerian, set colier african, nunta bijuterii set de bijuterii de mireasă, african colier șirag de mărgele.

ZN Mireasa de Înaltă Calitate Bijuterii Seturi de sex Feminin Bijuterii Cu Zirconiu Set de Cercei cu Pandantiv Coliere Cadouri Pentru Femei

Informatii :

1. Fiecare poze 100% luate de produse reale

2. Garanție de 100% de înaltă calitate AAA+ Cristal

3. Garanție de 100% cristalele sunt de bună calitate - Fara bule de aer , Fara impuritati 4. micro încrustat, autentic placare cu aur, garanția nu se estompeze, nu garanta alergie 5.Lustruire excelente tehnologie,mai confirtable când porți 6. Poartă Ocazie: Cadouri/ uzura de zi cu Zi / Cumpărături / Aniversare

Lungime colier : 41+9 cm

Cercel Dimensiune : 1.5*0.7 cm

Acesta este noul nostru produs.Pierdem bani să-l promoveze.Dacă vă place, vă rugăm să-l cumpere cât mai curând un e posibil.Vom recupera prețul de curând.

Dacă vă place produsul atunci când îl primiți, vă rugăm să ne dea un rating de cinci stele și feedback-ul pozitiv.Vă mulțumesc!

1. Elementul va fi livrat în termen de 1-7 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. timpul de livrare depinde de destinație.În rare cazuri, strict personalizat va face timpul de livrare, un pic mai mult.Vă rugăm să fie pacient.

3.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe locale sau fiscale.Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii.În mod normal, este nevoie de 18-35 de zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 8-12 zile lucrătoare de Express.

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.

Va vom returna pentru tine, dacă te vei întoarce la elementele în termen de 7 zile de la primirea dvs. pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,iar cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, după ce primi bunuri, de a lauda de cinci stele,

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme.

Forma\model RUNDA
Principala Piatră De Culoare Alb Clar
Type2 Cubic Zirconia Seturi De Bijuterii
Stil Clasic
Type3 set colier
Ocazie Nunta
Nume De Brand ZN
Metal De Culoare Placare platină
Port Pentru Nuntă / Petrecere / Cadouri / Zi
Gen FEMEI
Fine sau de Moda Moda
Tip De Element Seturi De Bijuterii
Principala Piatră De Material AAA zircon cristal
Seturi De Bijuterii Tip Seturi De Bijuterii De Mireasă
Material Cubic Zirconia
type1 Set De Bijuterii De Moda
Metale De Tip Cupru
Incluse Alt Element Descriere 1 buc Colier, 1 Pereche de Cercei

Produse similare