2 buc Biciclete Oglinda retrovizoare Ciclism Gamă Largă Vederea din Spate Reflector Reglabil Stanga Dreapta Oglinzi FIERBINTE de VÂNZARE

25.68lei

-49%

51.31lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ghidon bicicleta oglindă, accesoriu bicicleta, LED-URI OGLINDĂ, bicicleta ghidon oglindă, oglinda retrovizoare, Oglinda, bicicleta retrovizoare, bicicleta oglinda retrovizoare, bicicleta vedere din spate, bicicleta oglinda stanga.

Caracteristici: *1. Oglinda retrovizoare este folosit pe ghidon de biciclete, suprafața oglinzii este clar, de departe vedere la distanță, care asigură siguranța de echitatie.

*2. Ușor de instalat.Vin cu două clipuri pentru a monta direct de pe ghidon(21-23 mm diametru).

*3. 360 de grade de rotație completă, pot fi ajustate în orice direcție pentru a vă ajuta să respectați fiecare direcție în spatele tău.

*4. Corpul principal este fabricat din material de aliaj de aluminiu, usoare, rezistente la impact, rust-free.

*5. Mai mare și mai clară oglinzi convexe pentru siguranță plimbari.

Descriere: *1. Material: aliaj de aluminiu+ABS

*2. Dimensiuni: 125 mm(lungime), 60 mm(lățime)

*3. Ambalare Dimensiune: 19.5 x 6.5 x 9 cm

*4. Brut Greutate: 400 g

Pachetul Inclus: 1pair x Oglinda Retrovizoare

1pair x Clip

Note:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

TRANSPORT

-Toate elementele vor fi livrate în întreaga lume.

-Toate elementele vor fi livrate în termen de 2~4 zile lucrătoare (exclusiv zilele de sâmbătă, duminică și de Vacanță), după ce plata este primită și eliminate.

-Toate elementele vor fi livrate la adresa dvs. de ordine, așa că vă rugăm să asigurați-vă că pentru a ne oferi corecte, precise, detaliate adresa de livrare.

-Taxe vamale este obligația și răspunderea de un cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale suportate.

-Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate prin Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport maritim.

-Transport maritim timp cât urmați de masă va fi de referință.PLATA

-Plata trebuie să fie finalizate în termen de 20 de zile.

-Vă rugăm să lăsați mesaje pentru solicitările dumneavoastră speciale (de exemplu.g Culoare sau Dimensiune.) în scopul de secțiune de note, atunci când plasați comanda.GARANȚIE ȘI FEEDBACK-UL

-Toate elementele vor fi testate înainte de expediere.Le cumpere cu încredere!

-Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, ne puteți trimite un email pentru o înlocuire sau de rambursare, vă rugăm să ne de contract și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.

-Nu accepta să se întoarcă componente electronice.

-Rambursare completă atunci când primesc elementul original.Observație: Returna taxa de transport este plătită de către cumpărător.

-Vom menține cele mai bune servicii de standarde și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 5 stele feedback-ul Pozitiv este foarte important pentru noi,deci, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a ne da feedback Neutru sau Negativ sau pentru a deschide un caz, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.CONTACTATI-NE

-Ne străduim pentru a vă oferi cele mai bune servicii, și vom răspunde la întrebarea dumneavoastră în termen de 12 de ore.

-Scopul nostru cel mai mare este de a satisface la maxim cerințele clienților.

Numărul De Model YL201863
culoare negru

Produse similare