Costum De Halloween Pentru Dog Aripi De Liliac Cat Cosplay Fantezie Rochie De Până Negru Deghizare Pentru Pisica Pisicuta De Halloween Îmbrăcăminte Pentru Animale De Companie Costum

16.59lei

-24%

21.84lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cosplay animale de companie, cowboy, super pisica pânză, black dog aripi, nepoliticos cat de îmbrăcăminte, bat imprimare tesatura, cat producatoare, deghizarea de sex feminin, cat cosplay, cat pânză.

La modă 1. Material: produsul este fabricat din moale de fetru negru cârpă moale, iar pisica are nici un sentiment de reținere.

2. Mister: întregul produs este negru, cu linii netede.Se poate face animalele de companie au misterioase și senzație de rece de bat.

3. Reglabil de proiectare: Gât și piept curele sunt proiectate cu Velcro.Dimensiunea de ajustare este foarte convenabil și ușor de purtat.

4. Solid: curea de piept este ranforsat, durabil, și are o durată lungă de viață.Câinele nu poate lua cu ușurință de la sine.

5. Aspect frumos: aripi de Liliac sunt perfecte pentru decorarea pisici, să-i atragă mai multă atenție la petreceri de Halloween, și de a crește atmosferă de sărbătoare.

Simțit material pânză circumferința Gâtului: 4-8inch largă 7inch mult 17inch

model Solid
Sezon Toate anotimpurile
Tip pisici
Tip De Element Costume
Material moale de fetru negru pânză
Stil VEST

Produse similare