Haina De Iarna Pentru Femei Elegante 2020 Real Haină De Blană Femei Blană De Vulpe Linie Hanorac Dublu Rânduri Canadiană De Sex Feminin De Lux Haină De Blană De Vulpe

1 355.58lei

-29%

1 936.54lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: palton de blană, cravată, haină de blană, im haină de blană, jakete de femei, boeme jacheta femei, blana femeie adevărată, celini, blană de vulpe hanorac, haina pentru femei, nz poster.

Dimensiunea Diagramă

Într-Adevăr Imagini

Despre Transport

1. Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport maritim și de China Post Aer Parcelă (1), Acesta are nevoie de aproximativ 12 la 45 de zile lucrătoare pe drum pentru cele mai multe țări. (2) Pentru Rusia, vă Rugăm să alegeți Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport maritim .Acesta va fi de ajuns paravan de sudura.Ca de obicei , despre 12-38 zile poate a sosit .Si pls nu anula comanda atunci când pachet la livrare.Pls lasa numele complet. (3) Pentru clienții Brazilia , în termen de 35-90 zile pot bunurile primite este normal . 2. DHL si EMS , Casteluldinpovesti.ro Premium de Transport (1) o țară DHL serviciul este bun, unele EMS este mai bine, pls alege ce-ți place, dacă prin DHL, aveti nevoie de 4-9days pentru a ajunge la tine. (2) o țară EMS este bun, dar pentru Rusia client, pls alege EMS numai, nu DHL, FEDEX, TNT și altele. (3) Pentru Rusia , vă Rugăm să alegeți Casteluldinpovesti.ro Premium de Transport maritim .Acesta va fi de ajuns paravan de sudura.Ca de obicei , despre 15-22 zile poate a sosit .

Povestea De Brand

DANS ARIPI de Brand Originale de Design Pentru o Atitudine de Viață .Atunci Când Oamenii Poartă Haine Noi De Design, Ca Un Nobil, Orbitor De Fluturi Dansând În Mulțime.Ne vom Concentra Doar Pe Original, de Lux, de Înaltă Calitate Clothinge povestea ta de brand, inclusiv stabilirea și dezvoltarea termenele, etapele, etc. povestea ta de brand, inclusiv stabilirea și dezvoltarea termenele, etapele, etc.

Grosime Gros (Iarna)
Cu glugă No
Decor blana
Îmbrăcăminte De Tip Blana Naturala
Gen FEMEI
Ambarcațiunile\Technics Blana Complet
Guler Guler de Turn-down
Îmbrăcăminte Lungime mult
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Maneca Stil Regulat
Tip Slim
Tip De Închidere Dublu Rânduri
Stil Gros De Blană Cald
Numărul De Model NZ-1350
Material Blană De Vulpe
Nume De Brand DANS ARIPI
Model Tip Solid

Produse similare