Runda De Pluș Animale De Companie Câine, Pisică, Pat Casă Saltea De Dormit Cald Animale De Companie Pisici Cuib Coș De Câine De Companie Pernă Detașabilă Lavabilă La Mașină Consumabile Pentru Animale De Companie

87.23lei

-34%

132.19lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pat caine, pat pernă detașabilă, capa p animale de companie canapea, pat caine de companie, țiglă de aur, faianta, tentația uniformă, aur frizură, animale de companie canapea mare, reversibile animal de casă pat.

Puncte:

1、Sprijină Optim de Somn: îngroșat animale de companie cuib este perfect pentru animale de companie care doresc să mă ghemuiesc!La marginile ridicate a crea un sentiment de securitate și de a oferi sprijini capului și gâtului, în timp ce super-moale padding oferă articulare și musculare, dureri de relief de oboseală, și pătură poate fi eliminat în mod liber, permițându-vă pentru a vă relaxa și de odihnă complet.

2、de Înaltă calitate și Confortabil: O cantitate mare de umplere bumbac, plus o moale și material durabil nailon pentru a simula confort din blana artificiala, creând o atmosferă confortabilă și practică câine saltea!

3. Anti-alunecare de Jos: anti-alunecare silicon pânză este situat pe partea de jos, și este rezistent la apă și praf-dovada pentru a preveni podea din provocând confuzie.

4、Întreținere și Curățare: este detașabile și pot fi spălate la mașină și uscare (masina de spalat, ciclu delicat) pentru a minimiza animale de companie miros și excesul de par.

5、Potrivit pentru: Potrivit pentru majoritatea cainilor, pisica sau alte animale.Noastre de companie pat frumos, cu culori naturale și este ideal pentru orice camera de decorare!

Caietul de sarcini:

Nume: Animale De Companie Cuib

Material: pluș, burete

Culoare: gri, maro, caise, roz

Dimensiuni:

M: aproximativ 55*23cm/21.65*9.05 inch

L: 65*23cm/25.59*9.05 inch

Greutate:

M: despre 840g

L: aproximativ 1200g

Ambalare: PE sac de compresie

Potrivit pentru: cele mai multe animale de companie

Lista De Pachete:

1*Animale De Companie Cuib

Notă:

Pet pat va dura 3-5 ore pentru a reveni la dimensiunea originală, astfel încât vă rugăm să fie pacient și așteptați pentru extinderea sa.

Tip De Element Paturi Și Canapele
Tip Câini
Se Spală Stil Mecanică De Spălare
Material Alte
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Capac Detașabil

Produse similare