Produse de uz casnic din Lemn, Raft de Depozitare Umiditate-dovada Durabil Raft Multifuncțional de Afișare Suport pentru Baie Bucatarie Birou

38.52lei

-20%

48.16lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: hecare organizator de baie, ladge raft de lemn, bucătărie, lenjerie de stocare, ambarcațiuni din lemn, bucátárie instrument, oamenii raft de depozitare, tabelul raft organizator, instrument de bucatarie, etagere de stocare, baie roz.

Puncte:

1、din Lemn, Raft de Depozitare: plutitoare raft este realizat din lemn de înaltă calitate, care este umiditate-dovada și rezistent la căldură.Adoptă o structură de metal de design, dotate cu capac de protecție și suport prosop, durabil și are o puternică capacitate de transport.

2、Funcționale Raft de Perete: În baie, raft pot plasa de toaletă gratuite pe raft de perete.În bucătărie, acesta poate fi folosit pentru a pune condimente, sticle, și poate fi folosit pentru a atarna ustensile de bucătărie.Același lucru este valabil pentru dormitoare, camere de zi, birouri, etc.Adaugă un plus de spațiu pentru a organiza obiecte mici de a păstra curat.

3、Largă Aplicare: negru mat rame metalice și rafinat lanterna lemn natural face noastre, montat pe perete, rafturi de depozitare ideal pentru rustic sau stil industrial bucătării, săli de mese și dormitoare.

4、Pachetul Inclus: baie raft de depozitare este de aproximativ 16.53 x 5.83 inch în dimensiune.Pachetul include 2 scanduri, 1 suport prosop, 4 de fixare șuruburi de expansiune și 4 șuruburi de fixare.

5, cea Mai bună Alegere: lemn, raft de depozitare este cea mai buna alegere pentru bucatarie condimente sticle de stocare și prosop de baie holding.

Caietul de sarcini:

Material: lemn

Greutate: pin: aproximativ 1,8 kg/ tung lemn: aproximativ 1.5 kg

Dimensiuni: aproximativ 16.53 x 5.83 cm

Lista De Ambalare:

2*Scânduri

1*Suport Prosop

4*Fixare Șuruburi De Expansiune

4*Șuruburi De Fixare

Aplicabile Spațiu În Spatele Ușilor/Pe Pereti
Nr. de Niveluri Single
Origine NC(de Origine)
Dimensiune M
Numărul De Model Din Lemn, Raft De Depozitare
Utilizarea Cheltuieli diverse
Material Lemn
Tip De Instalare Bolt Introducerea Tip
Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi
Caracteristică Eco-Friendly
Clasificarea Non-pliere Rack

Produse similare