Multimetru cu afisaj LCD Auto Măsură Multimetru AC/DC Tensiune de Curent Capacitatea de Câmp Electric de Rezistență Metru

51.14lei

-30%

73.07lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: lcr metru, aneng bancă multimetru, vsh tester, clește lc metru, multim, multimetru digital profesional tester, capacitate metru aneng, tester, multimetru winapex, multimetru mastech sonda.

Acum că am intrat în epoca de inteligență, multi-funcția de multimetre digitale, de asemenea, au fost înlocuite cu cele inteligente.Acest multimetru digital nu poate satisface doar nevoile de zi cu zi de viață de măsurare, dar, de asemenea, să devină un profesionist de măsurare instrument de predare.

Caracteristici:

Pe deplin inteligent automat de măsurare multimetru digital multimetrul digital în măsurarea va recunoaște automat și afișa automat nu este nevoie pentru funcționarea uman.

6000 de capete de acuzare și multifuncțional: display de 6000 de capete de acuzare și de test de la AC / DC de tensiune și curent, rezistență, capacitate.

Protecție completă: corpul este echipat cu o rezistenta la socuri maneca pentru a preveni instrument caz de a fi deteriorat ca urmare a care se încadrează în jos, oferind organismului o gamă completă de protecție, și acest capac de protecție pot fi, de asemenea, praf.

Ușor de utilizat și să: proiectat de compact și ușor, un suport pe partea din spate pentru o manevrare ușoară și de plasare.

Funcții: LCD display digital, date deține, de înaltă tensiune DC 1000V protecție, baterie descărcată sfaturi, auto power-off, live wire test, funcție lanternă.

DC Curent 10A
Modul De Operare Alte
Temperatura De Operare 0 - 40 ℃
Tensiune AC 6V/60V/600V/750V
Numărul De Model ET8103
Origine NC(de Origine)
Dimensiuni 139 * 63 * 28.5 mm
DIY Consumabile ELECTRICE
Nume De Brand WinAPEX
Măsurare Rezistență Interval 600/6k/60k/600k/6M/60M
Măsurare Inductanță Serie mai jos
Tensiune DC 6V/60V/600V/800V
Tip Display Afișaj Digital
AC Curent 10A

Produse similare