1buc Oțel Inoxidabil Balon de Sârmă Bici Mixer Atașament pentru Kitchenaid K45WW 9704329 Făină Tort Amestecati Crema de Ou Instrumente de Gătit

38.35lei

-39%

62.87lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: mixer kitchenaid sta, amestecati om, gatiti pentru, kitchenaid, kohls kitchenaid atașament, blender de schimb, kmix kitchenaid artisan, set paste kitchenaid, mixer kitchenaid, bucătărie wisk.

Informații Despre Produs:

Caietul de sarcini:

Nume: Inox Fir Electric Bici Mixer Multi-scop Pentru KitchenAid K45WW 9704329

Culoare: Argintiu

Material: inox 304 oțel + aluminiu A380

Dimensiuni: 125×125×155mm (4.9×4.9×6.1")

Proces produs: Nituire de asamblare

Caracteristică

- Poate fi folosit în mixere, milkshake-uri și tăiței de decizie.

- Produsul care este foarte ferm starneste bine are o potrivire bună cu dispozitive.Se potriveste pentru KitchenAid KSM15, KSM110, KSM103, KSM75, KN15, K45, și KSM90 modele de mixere verticale.

- 6 sârmă de bici pentru rapid incorporarea de aer în ingrediente pentru pufos, frisca, perfect fiert glazuri și prăjituri cu albușurile de ou.

- Zgomot redus, ușor de instalat și ușor de curățat.

Atașați/Elimina un fir de bici:

Pentru a atașa Firul Bici:

1) Porniți de control al vitezei la OFF.

2) Deconectați Mixer sau deconectați de la rețeaua electrică.

3) Înclinați capul pe spate.

4) Alunecare pe bătăuș bătăuș arborelui și apăsați în sus cât mai mult posibil.

5) Rândul bătător la dreapta, prindere bătăuș peste pin pe arbore.

6) Conectați într-un pământ 3 dinte de evacuare.

Pentru A Elimina Sârmă Bici:

1) Porniți de control al vitezei la OFF.

2) Deconectați Mixer sau deconectați de la rețeaua electrică.

3) Înclinare motoare capul pe spate.

4) Apăsați bătăuș în sus cât mai mult posibil și la stânga.

5) Trageți bătător la bătător arborelui.

Reglați BĂTĂTOR LA CASTRON CLEARANCE-ul:

Dacă Bici de Sârmă hit-uri în partea de jos a vasului sau prea departe de castron, puteți corecta clearance-ul cu ușurință

1) Porniți de control al vitezei la OFF.

2) Deconectați Mixer sau deconectați de la rețeaua electrică.

3) Înclinare motoare capul pe spate.

4) Rândul bătăuș înălțime UȘOR șurubul de reglare în sens antiorar (stânga) pentru a ridica Firul de Bici sau în sensul acelor de ceasornic (dreapta) pentru a reduce Sârmă de Bici.

5) a Face ajustare, astfel încât Firul Bici doar curata suprafata vasului.Dacă ai peste reglați șurubul, este posibil să nu fi capabil de a bloca motoarele de cap atunci când este coborât.

Pachetul inclus:

1 x Sârmă de Bici

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți-1-5mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

Produsul Arata:

Livrare: 1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. 3.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum.Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma.Apoi ne va ajuta să facă pentru a pierde. 4.Dacă doriți produselor trimite repede la tine, sau aveți nevoie de ea urgent, vă Rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.dacă tu crezi că taxa este mare, puteți să ne contactați, vom verifica adresa ta și să dea cele mai ieftine bilete de transport de marfă.

Garanție: 1. Toate produsele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback: 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Nume De Brand becornce
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Blender Piese

Produse similare