Moda Titan Cadru Ochelari de Afaceri Clasic Mens Unisex Ochelari de vedere Optic Cadru Ultra-usor din Titan Plin Spectacol Cadru

71.66lei

-39%

119.43lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: candy skateboard, sticla metal 70 ml, kawaii cat de banane, gene false 1c, ou yoni silicon, grila lampa de bucatarie, kawaii cazul japonia, grila de lumină bmw gs, h7 led-uri auto falcon.

RUI HAO OCHELARI Unisex Optice, Ochelari de vedere 100% Titan Material Cadru

Descriere:

Perfect de artizanat, Ultra-usoare din Titan Pur material

De înaltă calitate super-lumina din Titan Pur material

IP placare.Design complet, perfect ambarcațiuni.

Cadru de acoperire de laser tehnici de imprimare.

Clare sau colorate lentile cu prescriptie medicala pot fi instalate în aceste cadre.

Pachet: 1 rama Ochelari de vedere

Numărul De Model:

LR9867

Brand:

RUI HAO OCHELARI

Culoare Rama:

Negru /Gri Aur / Slivery

Obiectiv

Demo clar cu lentile de imprimare (numai pentru decor)

Lățime OCHI

53mm

Lățime POD:

17mm

TEMPLUL lungime:

135mm

Latimea CADRULUI

142mm

VERTICAL lungime:

30mm

Material:

100% Titan

Condiție:

Noi

Observații:

DEMO lentilele sunt pentru decor doar.Au cu laser de imprimare care nu pot fi eliminate .Uneori are zgarietura pe lentila prea

NOTIFICARE:

1. Dacă doriți aur și argint, vă Rugăm să ne anunțați atunci când vă cumpărați!

2. DEMO lentilele sunt pentru decor numai, ele pot avea de imprimare care nu pot fi eliminate, și, uneori, zgârieturi și fisuri pe ele.

3. Din cauza manual meansurement , 1-3 mm diferențele de mărime este permis

4. Dacă aveți orice întrebare sau sunt nemultumiti de produsele, asigurați-vă liber să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul .vom încerca să vă dau un răspuns în termen de 24 de ore!

Aur

Negru Gri Argintiu de TRANSPORT maritim 1. Am expediat în întreaga lume.La timpul de livrare poate varia, în funcție de receptor de locație. 2. Elementele vor fi livrate în termen de 48-72 de ore după ce plata a fost procesată. 3. Pachetul de avion va fi amânată 5-10 zile, uneori prin motivul de zboruri, personalizate probleme sau de Crăciun rush 4 Pentru orice urgente de expediere, vă rugăm să folosiți expedieri Express, cum ar fi EMS ,TNT SAU DHL pentru a nu provoca nici o întârziere (va dura 3-7 zile lucratoare de la peste tot în lume) Ne străduim să livreze 5 stele, servicii pentru clienți .Dacă aveți orice întrebări sau nu sunt îndeplinite , vă rugăm să ne anunțați înainte de feedback-ul dumneavoastră .Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne.Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.Cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să permiteți-1-2 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.

Numărul De Model LR9867
Model Tip Solid
Material Cadru Titan
Nume De Brand RUI HAO OCHELARI
Tip De Element Accesorii Ochelari
Gen Unisex
Accesorii Ochelari RAME

Produse similare