PU Piele pantofi Nou-nascutului fata cu inima de toamnă dantela Leopard prima walker adidași pantofi de copil clasic de pantofi casual

15.14lei

-20%

19.15lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: patch, cizme iarna copii 2018, DDAYXXUAN, băiat copil pantof de tenis, boot 7t, patch-uri din piele autocolant, geaca de piele patch-uri, patch-uri de piele, fetita panza mare, patch-uri din piele de reparare.

Caracteristică:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Singurul material:Piele PU

Materialul de încălțăminte: Piele PU

Material moale face copilul se simt foarte cald și confortabil

Design Anti-alunecare menține copilul în condiții de siguranță

Mare cadou pentru copil

Gen:Fete

Stil:Crib Pantofi De Culoare:Auriu,Roz,Alb

Dimensiune: pentru 0-18 luni

Conținut pachet:1 pereche pantofi pentru copii

Sfaturi cald de la negustori:

vă rugăm să luați două minute să citiți înainte de cumpărare)

1.Transport:

Recomandat pentru a alege E-pachete de expediere (de obicei 10-20 de zile livrate),Vanzatori Mod de Transport maritim este Deconectat de Logistică(de obicei 30-60 de zile livrate),sistemul poate afișa informații de logistică,dar pachetul încă pe drum,așa că nu vă faceți griji,veți primi pachetul.Aceasta este lumea logistica query-ul:https://www.17track.net/zh-cn puteți introduce de transport număr de ordine pentru a urmări comanda dumneavoastră.

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge,vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.deci banii nu vor merge la contul meu.

2.Pentru en-gros și picătură de transport maritim

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care dureaza doar 5-10 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem expedia bunurile la clienți, direct și obiceiul de a pleca de informații despre noi.

3 .Politica De Rambursare

Produsele primite sunt incomplete.

Produsul primit este rău sau calitatea nu este în concordanță.

Produsul din colet nu este în conformitate cu produsul.

4 .Sperăm pentru a obține feedback-ul dvs., cele mai bune urări

Sperăm că vă puteți lăsat feedback pozitiv dupa ce a primit bunurile.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, feedback-ul pozitiv și 5 stele feedback-ul cu imagini este foarte apreciat pentru noi.Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte scăzute DSR sau deschide orice dispute pe Casteluldinpovesti.ro , vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

În cele din urmă, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați proprietarul.WhatsApp:+8615056553706. Wechat: 15056553706.

Model Tip Florale
Tip De Închidere Slip-On
Tip De Element pantofi casual
Sezon Iarna
Nume De Brand Momtuesdays2
Numele Departamentului copilul
Material De Talpa Cauciuc
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Gen Unisex
Material De Sus Tesatura De Bumbac
Element De Moda patch

Produse similare