Anbican Moda Negru Carouri si Stand cu Dungi Guler Barbati Iarna Cald Haina Vesta Slim Fit Mâneci Jacheta Gilet

93.80lei

-50%

187.60lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: multipocket, sosirea moda barbati vesta, de sex masculin denim hanorac, Vesta, de sex masculin pulover, canapea carouri, omul haina de iarna, clasic mens vesta, vesta femei, Vesta Barbati.

Dimensiunea Diagramă

Dimensiunea noastră este China dimensiune mai mică decât SUA/UE/RU dimensiune.Dacă aveți mai înalt sau strongger vă sugerăm să alegeți una siz mai mare.Dacă dimensiunea întrebare, vă rugăm să trimiteți masaj pentru noi.

Obține cupoane înainte de a comanda.

Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru pentru a obține cupoane.Avem noi sosiri în fiecare săptămâni.Puteți găsi ceva ce vrei cu adevărat.

Negru Carouri Model De Show

Dacă aveți dimensiune întrebare,vă rugăm să trimiteți-masaj pentru noi.

Negru Cu Dungi Model De Show

Dacă aveți dimensiune întrebare,vă rugăm să trimiteți-masaj pentru noi.

Transport

1.Ne va livra iterms rapid după plata confirmat de Casteluldinpovesti.ro Systerm. 2.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a aborda în mod corect,includeți numărul dvs. de telefon și codul poștal. 3.Avem transport rapid în marea BRITANIE,Germania,Italia,Australia,Canada,Statele Unite ale americii.Nevoie doar de 5-12days.Dacă doriți,vă rugăm să lăsați un masaj la noi. 4.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzut de către transportator.În vacanțe sau week-end,poate fi întârzieri. 5.Taxa vamală este în afara controlului nostru,nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Deci, vom pune pe cât mai puțin posibil de bani pe pachetul de dragul de ușor de Vămuire. 6.Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți.Vă mulțumim pentru cooperare.

Returnare și Rambursare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri. 1.Dacă produsele trimise cu greșeală sau client de a primi produsul cu daune, etc.Asta-i aparțin răspunderea vânzătorului, vanzatorul suporta costurile de returnare.Te rog nu deschide disputa.Doar contactati-ne la prima ora,vom reexpedia produsul sau returna toți banii. 2. Dacă un alt motiv,pentru că nu-a placut stilul sau nu-fit-marimea motiv.Suntem de asemenea de acord să se întoarcă la elementele,Dar cumpărătorul trebuie să suporte toate taxa de returnare.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 3.Toate produsele returnate trebuie să fie în original și ar trebui să ne furnizați numărul de urmărire.

Feedback-ul

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv sau produse de recenzii. 2.Ne va fi foarte apreciat dacă vă lăsați"cumpărător show" imagini feedback-ul,ne va da $2 reducere pentru urmatoarea comanda.(Arată-ne captură de ecran de feedback-ul,vă va câștiga. 3.Dacă aveți orice probleme,vă rugăm să ne contactați,înainte de a părăsi nagative/feedback-ul neutru.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pana nu te satisface.Multumesc.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros,noi va oferim discount sau rapid de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, fără a părăsi orice informații despre noi

Material Poliester
Tip De Element Îmbrăcăminte & Coats
Model Tip Carouri
Stil Casual
An 2019 Noi Sosiri
Tip Slim
Cu glugă No
Îmbrăcăminte De Tip Vesta
Parte Detașabilă NICI unul
Tip De Închidere Singur Pieptul
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Sezon Iarna Vestă de Bărbați Haina
Guler MANDARIN GULER
Numărul De Model ANSQ67006
culoare negru
Materiale De Captuseala Poliester
Gen BĂRBAȚI
Dimensiune China size M,L,XL,XXL,3XL,4XL
Decor Buzunare
Nume De Brand Anbican

Produse similare