Chic Roz O Linie De Rochii De Seara Vestido De Festa 2021 Dantelă Paiete V Gât Formale Rochie De Petrecere Eveniment Receiption Rochii De Bal Rochie

406.08lei

-29%

580.11lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: richmond, Rochie De Bal, rochie wed, wed rochie 2020, blazer vin, rochie formale, 2021 wed rochie, flowy, rochie de mireasa pentru recepție, chiar și rochia.

Cumparatorul Observa

1. Toate rochiile pe care le-a făcut va fi un pic diferit de imaginea originală vezi pe site-ul , iar dimensiunea va fi mai mult sau mai puțin mari sau mici, între 1 până la 3 cm.

2.Cand ai plasat comanda ,nostru timpul de procesare este de 7-10 zile.Dacă sunteți de urgență, puteți plăti în plus pentru rush taxă.

3.Dacă sunteți din BRAZILIA, vă rugăm să ne dea CPF dumneavoastră în caseta de mesaj, atunci când face plata.Nu putem posta coletul fără CPF.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Modelul Arată

Cum pentru a Măsura

Dimensiunea Diagramă

Paletarul De Culori

Transport

1. e-EMS/EMS

În caz normal, timpul de livrare este de 5-15 zile pentru cele mai multe țări.Brazilia poate fi în jurul valorii de 30 de zile.În conformitate cu obiceiurile din diferite țări.

2. Linie specială pentru Franța, marea BRITANIE, AU și cele mai multe țări Europene

Pachetul va fi trimis prin EMS în China și DPD în destinație.Este nevoie de 5-7 zile lucratoare pentru a ajunge la destinație.Acesta este liber de taxe vamale, în condiții normale.Dacă alegeți acest mod de transport, taxele poștale vor jur de $20 -$25.

3. Aramex în Arabia Saudită, Qatar, Emiratele Arabe Unite, etc

Este o livrare rapida cale pentru țările de mai sus.Costa în jur de 5-7 zile de la livrare.Dar poștale va fi de aproximativ 30-40 de dolari

4.Principalele Patru Exprimă.DHL, UPS, TNT, Fedex

Feedback-ul

Decor Dantela
Silueta O-LINIE
Talia Naturale
Imagini Reale No
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Nume De Brand Perla Jurnal
Element De Moda vintage
Tesatura Tip Tul
Maneca Stil Regulat
Tip De Element Rochii De Seara
Ocazie Seara Formale
Tren Matura-Tren
Material Poliester
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Built-in Sutien Da
Decolteu V-Neck

Produse similare