Un set de 2 buc aliaj de Aluminiu 5x4.5" (5x114.3mm) piese HubCentric Roata Distantiere de 5mm grosime 67.1 mm alezaj butuc

63.51lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: hubcentric roata spacer, gratuit hub spacer, cale 4x98, r13 4x98, auto distanțier 5x130, aliaj de titan piese, 5x114 spacer, 200 w putere, hub spacer, distantier roata.

Unul perechi (2) din noul butuc roata hubcentric distantiere

(aceasta licitatie este pentru 2 Hubcentric Distanțiere , imagine imaginea afișată este folosit pentru descriere și referință numai, real element aspectul poate varia în funcție de grosime )

Bolt model: 5x114.3(5x4.5inch)MM

Grosime:5MM

Center bore:67.1 MM

*** Note Speciale ***

Dacă hub-ul stubs lungime este mai mare decât adaptoare' grosime, poate fi necesar la sol pe hub știfturi, astfel încât roțile pot sta flush pe adaptoare.

Suntem singura garantie pe care le va primi elementul cum este descris în lista noastră(s).Cu toate acestea, nu putem garantie la montarea pe orice vehicul.Acesta este sfârșitul utilizatorii au responsabilitatea de a asigura acest element special este produsul corect pentru roți.Vă rugăm să ne e-mail dacă nu sunteți sigur astfel încât să putem ajuta să-l dau afară.

Transport:

Avem un depozit în china și unul în statele UNITE ale americii,asa ca va livra din ambele locații în funcție de nivelul de inventar.

Returnarea:

Dorim să oferim clienților noștri cu cea mai mare satisfacție.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru, va vom credita banii inapoi minus costul de transport maritim.

Cererea trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la primirea produsului.

Restituire va fi dat după ce vom primi produsul și verificați dacă nu sunt părți lipsă.

25% re-stocare va fi perceput un comision de returnare a produsului.

Cumpărătorul este responsabil pentru costul de expediere pentru returnare sau de schimb.

Nume De Brand IPW
Material Aliaj De Aluminiu
Numărul De Model ws

Produse similare