3/5 Capete De Bază Lampă Bec Titularul Adaptor Reglabil E27 Splitter Adaptor Convertor Reglabil Flexibil De Rotație Lampa De Bază

41.97lei

-7%

45.13lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: e27 suport lampa, 3 e27, bec splitter, suport lampa, e27 plastic, clip e27, baza e27, soclu baionetă, cu halogen soclu, extensie suport lampă.

Pachetul Include: De

1 x E27 Adaptor Convertor

Caietul de sarcini:

- Tip: 3 la 1,5 la 1

- Material: PBT

- De Bază: E27

- Tensiune de alimentare: 85-265V

- Curent: 4A

- Rezistente la căldură: 200°C

Caracteristică:

- 5-în-1 adaptor splitter este fabricat din inflameze intarzierea PBT material ignifug, cupru și alamă placată cu nichel, acest adaptor vine în construcție solidă, rezistentă la căldură de până la 200 de grade. 100% în condiții de siguranță de la electric flăcări, fără pericol de incendiu.

- 5 în 1 priză splitter este de rotație proiectat (cu excepția mijloc), fiecare soclu are un 360 de rotație grade de design, și gradul de îndoire este de 180. Puteți regla unghiul de priza la voia ta.De instalare nu sunt necesare unelte.

- Ideal pentru comerciale și de uz casnic, puteți utiliza 6 sau 7 becuri, în același timp, cu acest soclu pentru a crește luminozitatea din camera ta.Pentru garaj, dormitor, living, bucatarie, hol, sala de conferinte, birouri, ateliere, expoziții, etc.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Garanție Alte
Material De Bază ABS
Caracteristici Soclu de lumină Splitter este Rotative Concepute
Nume De Brand Smuxi
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Baza E27 Adaptor Convertor
Certificare CCC

Produse similare